I'm Back...

wahh sudah lm aku x mengedit blog nih...byk faktor y wat aku xnulih kt cni..
1.bz ngan kenduri kawen abg aku...tu pon xsmpt uplaod lag pic..
2.project aku dh nk kn release nxt year..(xsiap2 lag)..adoi..
3.aku dh nk tukau koje len..yahoooooo...(y nie aku ske)

sempena aku y rjn nih..bkn pe sbb bos aku peg meeting..so ms nih la aku amik kesempatan curi2 nulih kt blog aku nih...huahuahua...so aku de brg baik nih..aku jual brooch..so saper2 y berminat leh PM aku ler k..kan dh nak raya nih..so pe lag rebut ler peluang tue...





KOREAN BROOCH - RM30 ONLY!!!

you choose -> cash @ installment. we'll be OK with that ;)
installment RM40


STOCK AVAILABLE.

BROOCH SIZE : AVERAGE 2-3 INCH

DONT MISS IT..

Biler WHM aku sakit...sadis..sadis...

aku sangat...sangat....sangat...tersangat..:cry:buah ati aku sakit skrg....dh masuk ICU..tidakkkkkk:puteh_29:...hopefully nyawa dia dpt dselamatkan...rindula aku kt WHM nnt..sedeyler..mula2 aku ngat rosak skit jer..anta2 kedai...:mNo:gearbox rosak..erk...camno nih...aku dh ssh ati..bkn sbb repair tue..ssh ati sbb nk peg opis nek pe..last2 kinah jd driver aku pag2 anta aku peg opis...hehehehe....sowi ler kinah oii...xpe2 ptg blk aku suh...tuuuuut..amek aku ok x...hehehehe...k la nk wat keje jap...

CONGRATZZZ TO ALL

Finally...aku dpt pakai topi petak yea!!yea!!..bukan pe sbb dlm final year tue mcm2 jd kt aku.
:puteh_24: xsanggup2...tp tue sume dl..dh close book pon..now open new book :dancepanda:epy2...so pada tarikh keramat 10/08/08 aku pon ngan bangga dh Grad...
doe ckp nampak aku berkaliber...(huhuhu)
best tau ms tu mcm2 prasaan aku rs..sedey sbb arwah ayh xde..:puteh_21:...tp y xbes xsempat nk amek gamba ngan y len..hopefully pasnih kiter still kontek each others lag..pada y dh bekerja tue keje rjn2:laptop:...y tgh mencari teruskan usha anda..:puteh_28:semangat tue beb..kihkihkih...k adios...slamat berpuasa yer..n jgn luper aku de jual kain uk kebaya n kuih raya so kalau nk order bgtau ler

:kiss:

pe2 je

hmm..xtually aku ngantok..td de discussion...y besnyer aku ngan razak mata dah rabak giler..
:puteh_3:tp tahan jer ler...sok de presentation plak..keje pon xsiap g.ngat wekend nk wat tp tu ler ske sgt bepoya2:nyanyi:las2 keje xsiap...alamatnyer tdo lmbt ler mlm kang..:girl_8:adeh..mcm2 tul jd mggu nih..dh ler nk peg konvo lag..kete plak prob dh repair pon prob lag..bak kata kinah n helmi "kete tua"...cis jgn menghena "WHM" comey aku tu.Reason y aku ckp cam2 coz sbb tu pemberian akhir ayh aku n dh byk jasa dia kt aku bkn aku sj malahan pd mereka2 jgk!!!(p/s: sue n dora ingtla whm ku dlm doamu..hehehehe..).anta aku peg kuliah, bw aku ngan sue peg shopping2(ske2...)bw aku peg interview n bw aku peg keje..JASAMU AKAN KU KENANG...dat's y biler kwn2 ty nape xnak tukar kete..jwpn aku senang jer sbb kete tu dh byk bg aku kenangan specially is tu ler pemberian akhir arwah ayh aku kt aku...:girl_1:pe2 pon aku syg "WHM" aku..ish2 y wat aku pening baju konvo xde lag..hehehe..ptg nih teman aja peg amek kete buka pose ngan dia so leh ler cr2 bj y den bekenan...list to do :

1. byr kete
2.byr umah sewa
3.bg kt mak
4.byr utang kwn2
5.beli baju+tudung
6.Renew lesen

total is...kopak duit aku..:cry:kejam2..saper2 de duit lebey tlg sedekah kt aku skit..:look:hehehe...bes gak dpt konvo ngan kwn2 nih..sj jer aku letak muet aku nih...sbb cam xcy skali amek dh lps..huahuahuahua...kompom korang jeles...huhuhu..ni ler berkat beli buku n amek buku dr cikcokilala..betul2 berkesan walaupon aku xbape nk study...

pe2 pon to all friends jumper ms konvo nnt..aku xsaba nk jumpe korang n reunion kiter tue..

aku pemandu y comey...kihkihkih..

:mHantuk:
geram seyh..xleh renew lesen lag..dh 2ari aku jd
:drive:
yang xde lesen..huhuhuhu...sbbnyer bkn aku sengaja xnak renew, xsempat n razak dh potong line aku nak time off.siot ko razak..dahla 30/7/08 aku ngan semangat pertiwi blk keje awl trus ke tesco dgn harapan dpt renew lesen...siap ty as post office tutup kol bape..trus memecut ke tesco amek number n tggu turn..dh ler number aku 1612(haaa..tu de y nk peg beli number tu..jgn dose tau!!)dh siap amek number aku tgk lmbt lag turn aku.so aku pon jln2 ler kejap sambil ilangkan penat:mPanas: aku nih.dh kul 7 aku tgk jam so aku decide tggu je ler kt ctu...skit punya lm aku tggu elok dh sampai turn aku.dgn cunyer aku jln peg kaunter:look:
aku ckp nk renew lesen..tau pe org kaunter tu ckp..lebey kurang camnih ler dialog dia.."dh xlehla system dh off..." haaaa aku cam nak:girl_1:jer..ckp xleh ek..dia kta "xleh cik system jpj dh off" aku ngan hampasgas pon ckpla letihla camnih..tp y wat aku hangin :girl_2:dia leh jwb blk"sy pon letey gak.."den ngan xbuang ms aku pon blk umah..sampai umah plak ngat nk rilek jap..sha osmate aku kol suh msk plak..waaaaaaaaaaaaaaaaa:cry:penat seyh..tp xpe ler aku pon msk ler:buatkek: jgk sbb akukan chef.siap:serves:n setel..aku pon merehatkan diri
:sleep:..k ler continue len hari...tp utk pengetahuan hingga ke hari ni aku msh lag jd :drive:xde lesen dgn erti kata len a.k.a H.A.R.A.M...huahuahua..

Renungan Kata Pengisian Jiwa

ni aku ciplak jer tau...tp aku ske tul ayat dia..cam bes jer n kelepek ler gak kt muka aku...tp aku rs bkn tuk aku..but 4 some1 else...huhuhu...saper2 y alami tue arap2 korang paham n jgn wat kt pd org len..orite beb..

Renungan Kata Pengisian Jiwa

Jika kamu memancing ikan, setelah ikan itu terlekat di mata kail hendaklah kamu mengambil terus ikan itu. Janganlah sesekali kamu lepaskan ia semula ke dalam air begitu sahaja kerana ia akan sakit oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin ia akan menderita selagi ia masih hidup…

Begitulah juga setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN kepada seseorang. Setelah ia mula menyayangimu hendaklah kamu menjaga hatinya. Janganlah sesekali kamu terus MENINGGALKANYA begitu sahaja kerana dia akan TELUKA oleh kenangan bersamamu dan mungkin tidak dapat melupakan segalanya selagi dia mengingatimu…(aku ske part nih..n hope saper2 y dok bg harapan tu pk2 n renung2kan n slamat beramal..hehehe...)

Jika kamu menadah air biarlah berpada. Jangan terlalu mengharap pada takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh. Cukuplah sekadar memenuhi keperluanmu. Kerana apabila sekali ia retak, tentu sukar untuk kamu menampalnya semula. Akhirnya ia dibuang sedangkan jika kamu cuba membaikinya, mungkin ia masih boleh digunakan lagi…

Begitu juga jika kamu memiliki seseorang terimalah seadanya. Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya begitu istimewa. Anggaplah dia manusia biasa. Apabila sekali dia melakukan kesilapan, bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya. Akhirnya kamu kecewa dan meninggalkannya. Sedangkan jika kamu memaafkannya, boleh jadi hubungan kamu akan berterusan hingga ke akhirnya…(n dis part also i luv it)

Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi yang kamu pasti baik untuk dirimu. Mengenyangkan. Berkhasiat. Mengapa kamu berlengah dan cuba mencari makanan yang lain. Terlalu ingin mengejar kelazatan. Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya lagi. Kamu akan menyesal…

Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan yang kamu pasti membawa kebaikan kepada dirimu. Menyayangimu. Mengasihimu. Mengapa kamu berlengah dan cuba membandingkannya dengan yang lain? Terlalu mengejar kesempurnaan. Kelak, kamu akan kehilangannya apabila dia menjadi milik orang lain. Kamu juga yang akan menyesal……

TeSt LiDaH KoRang



she eat sixty six sticky stick of satay stick…


*****************************************************


peter piper pick a pack of pickle paper
a pack of pickle paper peter piper pick
if peter piper pick a pack of pickle paper
where’s a pack of pickle paper peter piper pick?

Ad Hoc Task..ntah pe2..


arini aku bgn pag dgn semangat waja..eh2 bkn aku xske perkataan 'WAJA'..bak kata Wafi semangat kental..huahuahua..bkn pe arini plan nk peg site..so planning punyer baik ngan opismate aku si ahmad yaye 2 (aku memandai tmbh ahmad nm die..) pe lag ngan jeans n tshirt n tudung ala2 binda..tp hampagas razak blasah ala bendi..skit punyer cun aku belit..huahuahua...
tetibe sampai opis ckp kt bos nk peg site xleh..sbb tetiba de adhock task..adus..camno nih..dh ler aku blasah slipper jer..nk peg site mn leh pakai highheel..wat everler..aku ni siap besengkang bijik mata siapkan keje..tetibe xbg peg....
so arini ni dgn keje y betimbun2 aku berjaya siapkan..waaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sangat suke maaa..n sakit ati jgk sbb aku book otel mule2 smlm tp jd 2mlm...reasons is aku dh mls nk tukar2 date book so bajet aku pon lari ler..camno den nk kojar nih...alamatnyer kene pau kakak aku ler skit konvo nnt..huhuhuhu...
K ler aku nk sambg keje..pdhal rule opis aku xleh nulih blog..tp akukn ske langgar perintah nih...aku wat blog n nulis blog sbbnyer terpengaruh ngan cikchokilala punyer psl...ku dh terjebak..tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

testing...............


Alohaaa....dis my 1st blog..beside cikcokilala dh de..so aku pon cam terpanggil2 ler nk wat gak..d reason is nk promote brg2 y aku nk jual kt korang..huhuhuhu...................