aku pemandu y comey...kihkihkih..

:mHantuk:
geram seyh..xleh renew lesen lag..dh 2ari aku jd
:drive:
yang xde lesen..huhuhuhu...sbbnyer bkn aku sengaja xnak renew, xsempat n razak dh potong line aku nak time off.siot ko razak..dahla 30/7/08 aku ngan semangat pertiwi blk keje awl trus ke tesco dgn harapan dpt renew lesen...siap ty as post office tutup kol bape..trus memecut ke tesco amek number n tggu turn..dh ler number aku 1612(haaa..tu de y nk peg beli number tu..jgn dose tau!!)dh siap amek number aku tgk lmbt lag turn aku.so aku pon jln2 ler kejap sambil ilangkan penat:mPanas: aku nih.dh kul 7 aku tgk jam so aku decide tggu je ler kt ctu...skit punya lm aku tggu elok dh sampai turn aku.dgn cunyer aku jln peg kaunter:look:
aku ckp nk renew lesen..tau pe org kaunter tu ckp..lebey kurang camnih ler dialog dia.."dh xlehla system dh off..." haaaa aku cam nak:girl_1:jer..ckp xleh ek..dia kta "xleh cik system jpj dh off" aku ngan hampasgas pon ckpla letihla camnih..tp y wat aku hangin :girl_2:dia leh jwb blk"sy pon letey gak.."den ngan xbuang ms aku pon blk umah..sampai umah plak ngat nk rilek jap..sha osmate aku kol suh msk plak..waaaaaaaaaaaaaaaaa:cry:penat seyh..tp xpe ler aku pon msk ler:buatkek: jgk sbb akukan chef.siap:serves:n setel..aku pon merehatkan diri
:sleep:..k ler continue len hari...tp utk pengetahuan hingga ke hari ni aku msh lag jd :drive:xde lesen dgn erti kata len a.k.a H.A.R.A.M...huahuahua..

No comments: