pe2 je

hmm..xtually aku ngantok..td de discussion...y besnyer aku ngan razak mata dah rabak giler..
:puteh_3:tp tahan jer ler...sok de presentation plak..keje pon xsiap g.ngat wekend nk wat tp tu ler ske sgt bepoya2:nyanyi:las2 keje xsiap...alamatnyer tdo lmbt ler mlm kang..:girl_8:adeh..mcm2 tul jd mggu nih..dh ler nk peg konvo lag..kete plak prob dh repair pon prob lag..bak kata kinah n helmi "kete tua"...cis jgn menghena "WHM" comey aku tu.Reason y aku ckp cam2 coz sbb tu pemberian akhir ayh aku n dh byk jasa dia kt aku bkn aku sj malahan pd mereka2 jgk!!!(p/s: sue n dora ingtla whm ku dlm doamu..hehehehe..).anta aku peg kuliah, bw aku ngan sue peg shopping2(ske2...)bw aku peg interview n bw aku peg keje..JASAMU AKAN KU KENANG...dat's y biler kwn2 ty nape xnak tukar kete..jwpn aku senang jer sbb kete tu dh byk bg aku kenangan specially is tu ler pemberian akhir arwah ayh aku kt aku...:girl_1:pe2 pon aku syg "WHM" aku..ish2 y wat aku pening baju konvo xde lag..hehehe..ptg nih teman aja peg amek kete buka pose ngan dia so leh ler cr2 bj y den bekenan...list to do :

1. byr kete
2.byr umah sewa
3.bg kt mak
4.byr utang kwn2
5.beli baju+tudung
6.Renew lesen

total is...kopak duit aku..:cry:kejam2..saper2 de duit lebey tlg sedekah kt aku skit..:look:hehehe...bes gak dpt konvo ngan kwn2 nih..sj jer aku letak muet aku nih...sbb cam xcy skali amek dh lps..huahuahuahua...kompom korang jeles...huhuhu..ni ler berkat beli buku n amek buku dr cikcokilala..betul2 berkesan walaupon aku xbape nk study...

pe2 pon to all friends jumper ms konvo nnt..aku xsaba nk jumpe korang n reunion kiter tue..

No comments: