<<<>>>

Woi aku hangin nih..gaji aku stuck lag..hampeh tOl la..da sanggap giloss..nih..even de some1 y baik ati nk meminjam kan uwangnyer pada aku...(time ksh yer wak)..tp aku kn seorg y sabaq..(sabaq ke aku nih...)hahaha...bosan tol la..smlm aku mc..arini msk opis cam mls2 jer..ngt mggu nih nk blk kg..tp....waaaaaaaaaaaaa.....terpaksa cancel cuti haku...windu sm ibu ku d kampung...ish2..da lm aku xjumpe ibu ku y seorg itu...rindu sama kamu ibu ku...erk..tetbe kuar bahasa indon la plak...cam bese ujng mggu lepak umah kinah lag..wey sue aku dpt tgk citer peberet kiter nanghin tue..hahahaha...aku lyn ngn kinah...

cuti skolah nih ramai tol la y nk menamatkan zaman bujang nih..besusun2 kad smpai kt umah..kakak n mak aku da bising2...kad org jer smpai...bla thn ntah nk wat kad sendri..hahaha...lek la mak oii..kalo nk kad leh jer ank mak nih wat..huhuhu...kompom hanginla mak n kak aku baca nih...pd mak aku...saba je ler ngan ank mak y sorg nih..hehehe....wokey..mau lyn muv kejap...Ting..Tong..byeeeeeeeeeee...

Wekend yang sronok..

urmm..wekend baru nih aku melepak umah kwn aku kt seri kembangan...bkn sng nk dpt rilek y bes..slalu wekend jer mest de keje..dala ari bese pon sm gak..so wekend br2 nih aku mmg spend time kt umah dia d smping menjimatkan uwang aku y da kempis nih..ari sab2 pas mand mmbsh baju..aku pon ke bukit jalil mengambil kekasih ku...saper lag kalo bkn mcsue..(kompom ngt aku nih......)oit2...aku msh lag wanita sejati y masih menyukai kaum adam tau....cam bese ler amik bes prend aku..trus ke seri kembangan..so smpai jer..aku ngn sue da tesengeh2..dpn pin2 umah kinah...hehehehe...nsbla helmi aku da book tv umah hang nak tgk final AF...

ni aku share gamba ank kinah...ank angkat aku jgkla si umairah nih...cam org gler aku rs ngn sue..dok ngasuh ank da..bdk tue xgelak sgt..y overnyer auntie2 dia..hahaa




bes tOl layan bb nih..y besnyer..time umairah nangis sume wat dek jer..marah la kinah...hehehe....pas2 ari ahad blk puchong..urmm..ni aku tau mcsue p dating kan2...sbb tue ajk aku blk awl..hehehe...aku plak..hehehe..rahsia....samb nnt..daaaaaaaaaaaaa

B.E.R.G.A.N.T.I.H.A.T.I

Tetbe aku rs cam nk share jer lirik lagu Anggun tajuk "berganti hati" nih...Cam bes jer lirik dia..so aku pon nak share ler ngn korang2 sume kan..


Pas2 tgk lirik dia..bes tue..cam kelepek gak kn kt muka nih..hahaha..pe2 pon citer lm..nothing else..juz for sharing wit u all...

Satu persatu telah kuhapus
Cerita lalu di antara engkau dan aku
Dua hati ini pernah percaya
Seribu mimpi tanpa ragu tanpa curiga
Reff:
Ku tak ingin lagi
Menunggu, menanti
Harapan tuk hidupkan cinta yang telah mati
Ku tak ingin coba
Hanya tuk kecewa (Ku telah kecewa)
Lelah ku bersenyum lelah ku bersandiwara
Aku ingin pergi
Dan berganti hati
Satu persatu telah kuhapus
Nada dan lagu yang dulu kucipta untukmu
Rasa yang dulu pernah ada
Kini berdebu terbelenggu dusta dan noda
Back to Reff:
Kini ku sadari diri ini
Ingin berganti hati
Cinta yang tlah pergi
Harus berganti hati
Harus ku ganti hatiku kini
Ini harus ku ganti
Tak perlu ini lagi harus berganti…

arini time off peg JPA..pas2 da apply cuti ujng bln nih...weeehooooo....lastly dpt blk kg..da lm xjumpe mak aku..ske2..yeeeaaa..4 ari 2 aku hamik cuti..mmg kompom bes gilos ddk umah ngn mak..pas2 nak hangkut brg2 umah kakak aku y dia da bg free2 kat aku...ikut mak haku siap suh angkut sofa skali..adoi mak kete ank mak nih bukan lorry pon..kete comel cam ank mak gak..hehehe..kompom de y dengki ngan aku tue..k la nk wat keje...

hari yang rajin berblogger

arini aku cam rs rjn skitla nk berblogger..so aku dgn rjnyer berblogger sbb da lm xupdate pon blog aku nih...nk wat camne..semenjak2 "SEDIA BERKHIDMAT" n "SEDIA MENURUT PERINTAH"..cam mls nk berblog..tp arinih rajin skitla..sedeynyer gaji xdpt lagi nih..aku da sanggap tahap dewa nih..tabung pon da berseredak jer..hahaha..abih mak,kakak,abg aku kn pow ngn aku..y paling byk loan kt mak aku ler..hahaha..umah pon bler ntah leh msk..geramnyer...ari2 da semangat dgr fida da dpt umah..konon2 lehla ddk ngn dia jap..while nk dpt umah..tup2..depa koling2 kt fida xbg plak msk..hampas gas tOl la..mmg mengahnginkan aku y mmg byk hangin nih..huhuhu..doe kol td dia de kt picc..ish nk jumpe camno doe oiii..akak de keje ler..tdk leh jumpe kan..kan..kan...hehehe..arini nk amik my best friend aku nih..y tu pon asyik menempek ngn aku jer..hahahahaa...mmg xdpt dpisahkan tOl la aku ngn mcsue nih..dr zmn poli smpai la ke U..da keje pon even x keje sm pon still 2gether2 kan..kan..kan..sue kan..hehehe..pe2 pon tue ler kwn bek aku y sgt2 baik..even blk kg aku pon siap tdo sblh mak aku..xadil2..aku tlh d ketepi kan...bla kite nk keje sm2 kan sue kan..
pe pon aku sgt2 bertuah sbb de kwn y amat2 memahami aku n leh kongsi suka n duka...
k la nk smbg baca notes..aiyak..ngtkan zmn study jer bc note..keje pon sm gak