Wekend yang sronok..

urmm..wekend baru nih aku melepak umah kwn aku kt seri kembangan...bkn sng nk dpt rilek y bes..slalu wekend jer mest de keje..dala ari bese pon sm gak..so wekend br2 nih aku mmg spend time kt umah dia d smping menjimatkan uwang aku y da kempis nih..ari sab2 pas mand mmbsh baju..aku pon ke bukit jalil mengambil kekasih ku...saper lag kalo bkn mcsue..(kompom ngt aku nih......)oit2...aku msh lag wanita sejati y masih menyukai kaum adam tau....cam bese ler amik bes prend aku..trus ke seri kembangan..so smpai jer..aku ngn sue da tesengeh2..dpn pin2 umah kinah...hehehehe...nsbla helmi aku da book tv umah hang nak tgk final AF...

ni aku share gamba ank kinah...ank angkat aku jgkla si umairah nih...cam org gler aku rs ngn sue..dok ngasuh ank da..bdk tue xgelak sgt..y overnyer auntie2 dia..hahaa




bes tOl layan bb nih..y besnyer..time umairah nangis sume wat dek jer..marah la kinah...hehehe....pas2 ari ahad blk puchong..urmm..ni aku tau mcsue p dating kan2...sbb tue ajk aku blk awl..hehehe...aku plak..hehehe..rahsia....samb nnt..daaaaaaaaaaaaa

1 comment:

huda said...

seronok nya dia bercuti ea..
hihihi..
:D