StOrY mInGgU nI...

dis wek aku nk story 2 benda y jd kt aku..hehehe..mmg ble pk2 blk lawak pon de..bengkek pon de..n mcm2 prasaan aku rs..bermula ngn kes makanan aku ilang...waaaaa mmg sadis ble aku ingat balik..da la aku pose ari 2..da la dr kt opis lag aku da tebygkn isi ketam tue..aku plan ms bebuka aku nk masak letak dlm megi aku..hukhukhuk...tp bila blk umah xsilap aku dlm kol 7 lebey la..aku bukak peti ais tgk2...WHAT THE FISH!!!..ilang...huh!!!mmg xbley blah tOl sape y curi aku punya makanan tu..da la aku pose..mau nangis rasa masa tu...siap ty osmate aku cda..kot2 la dia nmpk ke..dia pon xthu y besnye cda siap pujuk aku..ni antara dialog dia kt aku...
cda:la ilang ke..xpe2 jgn sedey2..nnt kita beli byk2 eh...
aku:xmo2..nak y tu gak..
cda:xpe la sok je kita beli..

ish2..bla tgk blk dialog tu rasa cam cda pujuk aku cam budak2 jer..hahaha...tp smpai skrunk still menjadi misteri aku n cda..ke mana ilangnye makanan aku itu...

kes ke-2 plak br je jd smlm..y ni pon wat aku sedey n trasa hangin 1 badan...ntah tetbe rs nk baca blog "sipakcik" aku nih...pas2 gatai tol tgn nak baca komen..tetbe...mata aku tebaca 1 komen dr kwn dia..ni trus wat aku rs ish..xleh nk gambarkan prasaan aku ms tue..sape kah y d maksudkan itu..aku da rs cam nk nangis dah ms tu..tp kt opis kn..aku kontrol jer..then aku ym ngn "pakcik" aku..ty sape tu n etc..dia besggh2 yakinkan aku...mula2 cam xbape nk caya gak la kan..yela da kt2 ujng bln ni tetbe kuar STATEMENT MAUT camtue..ofcourse la aku rs cam pe2 ntah..so aku kool blkla..tdk mau makan mggu aku majok tau....hehehe..pe2 pon pd "KWN" dia tu kenyataan lu bikin gua panas beb!!!!...

5 comments:

Call me : kili said...

hm .. ada ke patut buka pose makan maggie. Pemalas tul la member aku ni.

cikcoklat a.k.a Haiza said...

xptt ko nih..aku da ler sedey mknn aku ilang

watanabe said...

ha ha ha ha akulah "KWN" "pakcik" ko tue ha ha ha haha ha ha haha ha ha ha.. gile jahat aku. mmg saja nak create situasi panas camtu hua hua hua wa wa wa wa..I'm SORRYYYY... cuma satu nak bgtau... "pakcik" ko tue mmg aku respek gila la kat dia.."pakcik" ko tue mmg baik tahap tinggi.. esspecialy SOLAT.. he bery bery jaga SOLAT.. ifyouwanttoknowsomethingaboutsomeone..
lookathisSOLAT

cikcoklat a.k.a Haiza said...

mmg lu bikin gua panas beb..

ffeeda said...

wahh..pak cik..ko dpt pujian yg bagus beb!! bonus 4 si haiza ler..apa pun..pak cik yg aku kenal dulu mmg baik pon..