Berym dgn jah...

arini aku xthu nape mata asyik rabak je..ngantok seyh!!!..ni dsbbkn bihun goreng n sambal sotong punya pasal la nih...bler da kenyang mata pon mula la rs berat je...pg ni slow je rs..tetbe kwn aku jah ty soklan cam n3 kt bwh tu kt aku..so tu jwpan aku pd jah...e2 menunjukkan y aku mmg tgh bahagia..YA 100% im very epy now...bkn tuk menunjuk2...tp itulah hakikat sbnrnye prasaan aku skrg....







p/s:moga kebahagiaan ini kekal selama-lamanya.............

GUA PANAS ATI


Pagi2 ni aku da hangin....mmg aku rasa cam nk sepak je org y bukak surat aku...plz la respect privacy aku woi...de gak makhluk bodoh y suka baca surat org len!!!!..nk kata xskolah mmg xskolah la tu..aku mmg hangin thp GABAN..

bukit tinggi

12 n 13 baru ni aku p bukit tinggi..de trainning firewall...jauh nun atas bukit..hehehe..betolak dr opis dlm kol 11 lebey..aku sampai awl tp p mydin p14 ngn ewa..xsangka plak ramai makhluk2 kt ctu..so kak nat da sms ty kt mn...aku ngn ewa pe lg da gabra la..hehehe..smpai2 aku kn ddk dpn plak..erk..mati kutu la xtau nk sembg pe..tmpt okay la not bad..sesuai la tuk y nk honeymoon(huahuahua)..tp bg aku nk stay lm2 kompom boring..smlm pon da xtau nk watpe..



ni awek2 cun y p bukit tinggi..sume solo tau..

ni la pose istimewa tuk fans..hehehe

nk upload pic byk2..da kene warning ngn pakcik aku..xleh gatai2..ish cam tau2 je..hehehe...
dnt worry la pakcik..makcik xgatai2 pon..kalo gatai pon skit2 jer..huhuhu..k la nk ber barn buddy...kang kene rembat plak tanaman aku..



boHsan!!!



arini xde pe2..saje2 nk nulih even xde idea nk cite..hehe..smlm aku kuar p secret recipe p mkn kek sbb tetbe rs tingin.pakcik aku plak ode chicken blackpapper pe ntah xngat blakang dia..hahahha...sedap seyh tp ms tu aku full already la..so tgk dia mkn jer la...
sj letak pic ni hehehehe..ni ms kt secret recipe..(ckp pakcik aku nmpk telinga sj..yolaa telinga tu kan da cam parabola...huhuhuhu)..td lang kol ckp nk sponsor baju kt aku..aku ni siap ode 2 pasang..hampeh rupa2nye..dia tlg ode je y bayarnye aku jgk..adeh..ckp je nk sponsor tuk aku..tp aku gak kn byr...ni bkn sponsor nih...ni lebey kureng amik ode dr aku jer....huhuhu...k la nk sambg men facebook barnbuddy..