Rumah sudah bertukar wajah.....

Fuhhh...da lama tOl aku x bersih habuk2 umah aku nih...gler lm siot...skrg start blogging balikla...mmg besepah2 umah aku nih....so skrg rumah da bersih n licin berkilat2...wink*wink*...mmg gigih aku membersihkan dan y paling xtahan..kak jaja opismate aku agak impress ngn pencapaian aku..hahahaha....cam la aku gigih sgt nak wat coding-cding bagai nih...pakcik google kan ado..guna je la pakcik tu kak jaja wey....pe nak hupdate nih....1st nak bgtau y aku da betukar status dari cik ke puan..so mean aku da kawen la wey...hihihihihi.....sekarang sangat2 bahagia dgn incik suami...n badan aku pon leh tahan perkembangan jugak...gler mengembang beb!!!!....so far kerjaya Alhamdulillah dgn rezki dari Allah kepada aku...tp skit sedey coz opismate aku sorg telah betukar ke bukit aman...so b4 si makcik juni nih bertukar kteorg tlh celebrate kt redwork kajang..


.gler bes mkn sampai lebam..mmg lebam kteorg blasah...kak jaja,bariah,aku n juni...mau muntah aku rasa..the journey begin after opis hour...1st amik bariah kt umah coz dia cuti..then mulakan journey..kak jaja da tggu kt red wok..
aku sebagai pemandu y cumil memecut kereta incik suami..sbb kekasih gelapku sudah sakit..hukhukhuk....sadis tol mmg pengalaman ler..da dkt 6 thn cbiru dgn aku xpenah pon sakit..tetbe ms aku p puchong ngn incik suami tol2 kt traffic light tetbe cbiru leh berasap..da la aku y drive masa tu..muka cuak gler2...mujur incik suamiku y macho menyelamatkan keadaan..kalo aku sorg2 mau maeraung2 cam mati laki gamaknye...huahuahua...pdn muka org pakai kete ko nak pakai jgk..tp hampeh kelapa xreti2 nak jaga..skrg cbiru da sakit....ok2 da2 story pasal cbiru..sbb arini aku nak wat marathon coz da lama xhupdate kan...ni plak cite pasal pe lag eh y berlaku sepanjang 2010 nih...byk aku rs y berlaku..tp da lupa so bior je l...arini aku semngat masuk opis b4 7.30 sbb aku mmg gigih...hehehehe....lg 1 sbb sok besday aku...xsabonye nak tau apa y incik suami bg kezutan...hehehehe..aku da request adiah awl2 lg..bole ke????hahahahhaa...pedula hape aku da nama pon laki aku kan..bukan aku mntk kt laki org len pon...pd incik suami sila tunai kan permintaan puan isteri yer..hehehehe...ok la da nk kol 8..da nak start keje da nih...tp agk musykil kan arini xde org sms suh punch tdk mau 10sion aku..ari2 keje punch kan org...hinggat aku amik tender punch ke..lenx dlm joblist aku mest letak tukang puch org..byk skit joblist aku..kompom skt full mark..hahahahahaha....ok byeeeeeeeeeeeeeeeeeee