EsOk BeSdAy SaYe!!!!!

Sok adalah besday aku..xsabo nak celebrate ngan incik suami...bkn ape sbb ni dikira 2nd time celebrate besday aku..last year we all celebrate still couple2 lag..n ms tu br kenal xsampai sebulan...
this year aku rs agak keterujaan lebih sbb 1st time celebrate esday as wife n de husben..mood pon still honeymoon lg..hehehee..pasan tol la minah nih.mujurla mggu nih husben aku x kn standby tdk mau meraung la aku sorg2...xtually aku hrp besday this year leh bg special adiah kt husben n diri aku..tp blom rezki kami lg..pe2 ponaku harap hidup aku sentiasa dirahmati,dmurahkan rezki n sentiasa dikelilingi insan2 tersayang...

2 comments:

Anonymous said...

huiihhh....saye org pertama la wish kat cni.....eemmm...hepi besday....semoga dimurahkan rezeki, gembira selalu, sihat selalu, dan segala yang terbaik a untuk kamu....stay sweet and hepi selalu....

kenal i tak.....teka sendri la ye...

cikcoklat a.k.a Haiza said...

thanks kak jaja yer...ops..telepas bgtau