HaPPy BesDAy To ME!!!!


"Happy birthday to me Happy birthday to me Happy birthday to me Happy birthday to me"

Waaaahhh suke-suke sbb today is my birthday...yeay!!!yeay!!!...da makin meningkat umo nih...tp still rasa young forever..bluek mau muntah ijau..perasan lebey minah nih..tp pada kak jaja y sgt2 pemalu thanks for the wishes..hehehehe...aku tau ko de mmbaca blog aku secara diam2 n mest ko admire gler kt aku kan..hahahahaha.....smlm nak kata suprise xde la sgt coz incik suami da bgtau awl2 kat aku y dia da beli adiah...cis xhappening langsung...tepaksa plak aku belakon wat2 tekezut credit pd pakcik google

ble incik suami bg present kt aku..hahahahahaa...gler xiklas kan aku nih...mn x nyer.aku kan puan isteri y paling rajin,..so smlm kt opis aku ym bgtau y aku da bli mkn siap2 kt laki aku tu..so aku ckp xyah kuar la...bkn pe sbb aku ni mls skit nak kuar mlm2 kalo time keje...so smlm de psr tani aku pon psn kat opismate aku beli laksa 2..senang kan aku beli siap2 mkn tuk mlm..hahahhaa...then aku bgtau incik suami..y aku xtahan tu dia reply ckp kt aku "laa kata nak kuar..abg da beli adiah pon"...adoi mmg xreti nak bepura2 tol laki aku nih...direct trus bgtau...nak teruja camne???da tau mmg dpt adiah pon.hahaha...cume tak xpect dapat adiah y special..hehehe...pe2 pon thanks yer abg..mmuuaahh25x...(psstt...k.jaja n juni ingat x ayat tu?)hahahahaha....pe2 pon thank pd y wish besday kt aku tu...

1 comment:

ffeeda said...

huhu..si sopi kan tulus, ikhlas dan betul sket..hihi..