Si Biru Bertukar Menjadi Oren!!!!

Ingat x  aku de cakap pasal suprise ari2...meh cni nak bgtau..ingat x pada kekasih gelap aku si biru tu ala...xkan x ingat kot...meh aku letak pic si biru skit...
 Sibiru a.k.a kekasih gelap
dah ingatkan...da bape bulan sibiru masuk spital sbb sakit..then incik suami bg suggestion tuk upgrade sibiru aku y cumel ni kepada new version...mmg aku suke la kan coz da lm sibiru tu pakai baju sama jer..so ry tahun ni sibiru dapat baju raya baru..horeyyy...ni plak new version of sibiru yer...
sila skroll kebawah...

























 kasi tunjuk skit itu sibiru..Oppsss...sioren da

 tunjuk depan plak...hehehehe...


tadaaaaa....sibiru da tukar jadi si oren...so inlah baju raya si oren tahun ni...ayakkk...suda dpt baju baru yer...tuannye blom dapat baju raya lagi....perhtian pada incik suami yer...bila mau beli baju raya isteri anda y cumel ini????..jwb2...eh aku lupa tgh wat inti murtabak..so nxt time aku story pasal inti murtabak aku buat plak...byeeeeeee

Salam Ramadhan

agak lama aku update bog nih...bukan pe sbb bz lately..dengan macam2 dugaan y jad...b4 puasa...ayah mertua aku telah kembai ke rahmatullah...n selang sehari nenek husben aku pulak kembali ke rahmatullah...mmg tul2 dugaan sebelum puasa nih....pe2 pon aku percaya setiap dugaan tu pasti de kemanisannyer....sempena bulan y mulia nih aku nk ucap selamat berpuasa pada sume kwn2 aku yer..hopefully x telewat ler...
urmmm....mls tul nak pk menu pe nak masak ptg nih..semalam aku berbuka ngn mee bandung n puding roti...perh..mmg superb la aku kata sbb home made ler katakan...hahaha  puji diri sendiri...smlm berbuka ngn cik fida..then terawih kt masjid putra...arini berbuka sorg2..sob..sob..sob..incik suami telah bekerja...mmg gigihla incik suamiku itu...n paling xsabar menanti kedatangan buah ati aku y baru....hehehehehe....tggu nnt aku bgtau gud news tu biar suprise skitkan....k la mls nk taip panjang2...nak lyn tv jap