jatuhnye seorg hero....

Tajuk n3 kali ni xagak2 kan...ni story pasal ank buah aku...mean ank abg aku namanye hakimi...baru2 ni kn warded sbb tuan doktor suspek ank buah aku kn H1N1...still de lagi eh virus tu..aku ngat da xde...sian kt ank buah aku tu..yela umo baru setahun...den kn warded...da la kn cucuk la..ank buah aku ni plak de skit pobia ngan org pakai baju putih...specially doktor ngan cik misi la...tapi y xtahan ngan ank buah aku sorg nih...pantang tgk pompuan mula la gatai...famili aku ckp ank buah aku ni tekenan ngan katon sin chan tu..hahahahaa...sbb ms mama dia preggy...SIL aku ni suka sgghla tgk citer tu...so bila si kimi kimon (panggilan aku n kakak aku y sorg lg kt dia...)tgk budak pompuan je automatik dia akn jadi malu2 cam sinchan tu..ngan akan wat mata...mmg sah kecik2 da gatai...nasib ko la my SIL dpt ank y gatai cam sin chan tu..hahaha...

Tapi sedih bla dgr dia kn warded...meraung2la kimi kimon tu tgk cik misi ngan tuan dokter tu...tp smlm Alhamdulillah kakak aku bgtau ank buah aku da discharge...tapi still x bape nak xtive lg la...senang je ubatnye bw je bdk2 pompuan cantik kompom trus baik sakit...hehehe....

Ni plak ms aku wat n3 aku still kt opis...sbb tu korang tgk xde karangan y bejela-jela tanpa titik...sbb aku masih kt opis coz de xtvt hupdate database...stress wey kalo kn keje smpai mlmni...da la malam jumaat...rugi besar tu wey.....huhuhuhu.....sambil wat keje sambil layan muvie..sambil mkn2..nasibla incik suami juga bekerja mlmni..bak kata kakak opismate aku ko kan suami isteri workerholic...hahaha...kalo da sm2 dok keje bla masanye nak produce ank kak weh...rugi jgk xguna 90hari tu..hehehe....sok malam pon sama jugak...kene tdo kt opis..sian incik suamiku y d tinggalkan keseorgn..pdhal sian kt aku sm....ok la nnt sambg len..nak memantau xtvt kejap...

No comments: