keyboard tgh menggila

Da lama aku xhupdate blog.Bukan apa mls n keyboard lappy ni da benggong.so tu yang aku mls nk menaip sbb sume ayat aku kn letak titik sbb nak guna koma xleh geram tol.kalo tekan nombor lg gila babeng kuar simbol.so pd incik suami tersayang tlg pahamla yer de y mntk ditukar baru.hehehehehe..sakit ati aku xceli nak menaip pon ssh so pd kwn (tlg baca dua kali yer kwn tu)sbb aku nk letak nombor kang kuar simbol @ ni plak sori yer kalo aku xbls korang punya chat kt fb.sbb keyboard aku tu da kn sawan gila babeng.titik ni pon aku gagah copy paste je.kalo tak mau aku wat karangan berjela-jela tanpa titik.so agak gigih aku menaip dan tiap abih ayat kn paste titik tu.hahahaha..phm(tlg tmbh no dua blkg phm tu so korang bc nnt ganda la perkataan paham tu sebut dua kali)hahahaha skali lg aku menyusahkan korang.peduli hape aku.ada aku kisah!!!!!!
eh ok gak kan kalo aku taip je pastu korang pandai pandai la letak titik sendiri ala cam zmn skolah rendah dl time bm kena letak titik kt tmpat y sesuai hahahaha k la stress keyboard tgh meroyan so nnt aku smbg story la yer

1 comment:

KayNisa said...

oo, patut la xupdate.. ingat kn kenapa xupdate. anyway ur orange cantek lah.. patut r hr tu cr kete biru k.haiza xjmpe. dh tuka kaler rupenye.. hehe