Meh sume dapatkan Blackberry Torch 9800 smartphones very d BOOM dari Celcom

Jakun kan aku pasal blackberry torch 9800 ni...bukan pe sbb aku kan xpakai bb ni..so kalo org len pakai jeling-jeling je kan...nak beli xtau bla tahun...(ayat cam sodih je kan..hahaha)...ble tgk iklan kat nuffnang ni terasa bebunga-bunga la mana tau kot2 rezki dapat pakai jugak kan bb torch ni kan....

As ussual bb ni kan byk sangat2 kelebihan...b4 pihak reasearch in Motion ni kuarkan model blackberry Torch 9800 ni hati aku ni dok bekenan ngan iphone4...tapi bla tgk bb torch 9800 trus...zasssssttt...cantas abih minat aku kt iphone4..trus tegoda diot ngan bb nih....reason is:

1. Blackberry Torch 9800 bukan ajo de tourch skrin yang berukuran 3.2 inchi..tapi jugak de keyborad tuk anda menulis...siap de dwi fungsi lagik haaa..kalo rasa jari tu xcukup mulus(jari gedabak cam aku nih..kompom nak guna keyboard asyik tekan huruf len) leh guna touch skrin...tp kalo jari mulus bak buluh runcing tu guna keyboard pon bole... Maximized multimedia haa tengok memroy dia plak..nagis weh...dari 8gb boleh tambah maxkan ke 32gb..haaa amik ko gler tamak kan...hahaha....tengok tu betol2 tegoda n cantik tetarik mmg da BOOOMMMM la...

2.Kamera bb torch ni plak weh 5 megapixel tu...so kalo bejalan xyah nak bw camera dah..guna je bb ni kan..siap de mode tangkap gambo 11 jenis tu...leh la aku menggedik2 tangkap gambo kalo dapat nnt...hehehe...kompom gambo aku lagi cun kalo guna bb nih..hehehe...kalo camera tepon aku skrg nih..kalo mlm prob tol xde flash..kalo siang cun la mlm hampeh..tapi dgn bb torch 9800 ni setiap masa xkira la waktu apa pon kompom gambo jadi cun plus de continuous auto-focus dan image stabilization....waaa aku nak2...
3.pastu da abih gedik2 amik gambo leh trus upload kt facebook ke...twitter ke..blog ke..xyah la nak transfer2 cam tepon aku skrg nih...ni kalo yang jenis tiap saat dok hupdate status kt fb n twitter tu haa bagus sangat-sangatla...kompom tiap waktu gambo dok betukar je..hehehe....nak beremail pon cepatkn..sesuaila kat org y bebisnes2 nih...kalo mls nak bukak latop tu...guna bb torch 9800 pon bole... 


Haaaa nak ke???kalo nak meh checkout kt CELCOM pakej Celcom Exec 50 sure sume mampu milik la...tapi kalo dapat y nuffnang bagi free nih lagi la cek suka noo...saper yang reg 100 org 1st dpt  FREE Jabra Bluetooth Headset Jabra Cliper (worth RM125),8GB Micro SD Card (worth RM68),Energizer Portable (worth RM58), pastu 1000 customer plak leh dapat free limited edition BlackBerry Torch Battery Door xkan xmau lagi kot....pe lagi cepat2 la rebut peluang tu....


No comments: