Anda Gilerrrrrr KEJU???????

Nampak tak tajuk n3 aku tue...specially pada sape-sape yang giler keju a.k.a cheezzzzeeeeee....kalo korang sume gile chesse pe kata jom ramai-ramai ke PIZZA HUT untuk menikmati Extreme Cheesy 6 Pizza memang superb la rasa cheese dia...sekarang pizza hut tengah promotion extreme cheesy 6 pizza yang baru tu...tengok tak iklan yang kt tv tue..memang superb giler la budak-budak tu punya nak makan extreme cheesy pizza sanggup buat keje rumah...hahahaha....
Xceli bukan budak-budak je yang suka..aku pon suka jugak extreme cheesy pizza nih...nak plak memang aku giler chesse..kalo makan mest tamak nak cheese lebih...hahaha....wooo bes wooo pegi makan ramai-ramai..sure berebut-rebut n 1 morething is sape-sape yang de credit card maybank tu dapat plak 30% diskaun weh!!! haaa pe tunggu lagik..ajak ler kawan-kawan korang sume yang de credit card bank rimau tu...sure berbaloi-baloi lah....da makan plak de lagik y best siap leh join contest yang bermula dari 1 Nov - 31 Dec 
bahgianye makan je leh join plak sms contest nih..nak tau sume tu double click pic tu...n more detail lagi masuk web pizza lagi detail korang dapat....So what r u waitting for???waahh cam lagu miss nina plak kan..hihihi...jom serbu pizza hut n make it crazzy there...GILER KEJU punya pasal.....

and pastikan korang sume “I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!”

2 comments:

ffeeda said...

sedap oooo haiza...!

cikcoklat a.k.a Haiza said...

pe lg cepat ajk cik abe p mkn..nnt meleleh air liuq bb kalo xdpt mkn