PB...Oh..PB

Lately kalo aku baca blog ramai plak promote pasal PB nih...maksudnye premium beautiful...bila aku tengok orang-orang yang pakai tu sume da jadi slim melim..xcited plak rasa..sbbnye aku pon de gak PB nih..tapi rasanya dok berhabuk je kot da lm dok simpan...lately je y aku start pakai balik...maka bermula la episod kegigihan bangun pagi tuk pakai pb nih..nak mintak tulun dari incik suami...harap MAAF bukan apa kang incik suami aku tu banyak plak mengkondemkan aku..bukan mengkondom yer....last wek aku de la pakai dalam 2ari..pastu da xpakai sebab basuh..yela aku de pon 1 je..lenla kalo aku cam ct nurhaliza nun..blasah 5 pasang ko..mau meroyan aku kalo nak membeli sampai 5 pasang...so d sebabkan de 1 je..harusla dbasuh selalu kang bau hapak plak..tapi aku nak story pasai aku pakai pb nih...aku start pakai masa zaman anak dara..sebab dperkenalkan oleh kawan aku..n smpai sekarang xabih bayo lagik..hehehe...tapi aku pakai tu sebab nak kawen punya pasai..so masa tu badan cun la kan..sumenye mencanak je...tapi pas kawen aku xpakai dah..sebab da malas nak gigih pagi-pagi..n da kawen da jaga diet2 nih..n sekarang aku start balik nak pakai pb nih..sebabnye da stress asyik kene smash ngan incik suami jer...badan naik mencanak-canak...diet pon da xajalan sekarang nih..

Agaknye sebab badan naik jugakla de kaitan dengan hormon aku yang tunggang-langgang nih aku rasa...kalo aku diet n start pakai pb nih agak-agak de harapan tak untuk aku preggy?????haraplakan dengan segala bagai usaha yang aku n incik suami cuba...de la rezki untuk kami...eh bulan ni da bulan nov kan..waaa da dekat la anniversary aku...nant next n3 aku story kisah cinta aku plak..camno den leh kenal itu jejaka yang dalam hati gua sekarang

3 comments:

ffeeda said...

jgn ler berdiet haiza..mn tau kot2 ada ker.. xsabar nak tau citer 'perjumpaan' dgn incik suami...hihi

NisaShoppe said...

ooo.... gitu eh. kwn sy pakai gak pb nih. biase je tgk. xkurus n selim melim pung. huhuh. excercise la k.haiza. sy sdg kompul duit nk beli threadmil.xlarat nk main tali skiping dah. main lari2 lah pulak.. heheheh

cikcoklat a.k.a Haiza said...

fida:kene diet la..badan da cam belon..huhuhu
nisa:turun jgk..tp akk ni kan jenis pemalas nak pakai..teseksa batin rs..so tgh gigih ngorat incik suami tuk belikan skywalker...