Semalam adalah hari makan sedonia.....balik keje ajak cikbiku ke kamdar cari baju...tapi hampa harapan...sume xde yang menarik.....so suh biku kol fida ajak kuar makan sama....yang aku xpaham...keje kat cni dah lama..tapi selalu sesat..mana taknyer nak cari opis fida tu pon puas memutau-mutau kat presint15 nih....huh...apekah???so puas memusing dekat 5minit jumpe fida...rupenye opis dia dekat restoran arab tu jer...ceh....nyah biku nih nak kene nih...tu pon xtau...so decide makan kat MAEP...yang steamboat tu....soka ati mak noks!!!...makan time...so gerak pegi maep...dengan penuh konfiden menuju ke sana bersama 2  ekor anak ayam dara...aku adalah  mak ayam dara la weh.....da sampai maep tu masalah pulak dah...nak cari restoran steamboat tu xjumpa-jumpa...fida kol kawan dia tanya...yang kawan bagi direction suruh kteorg ni straight je jalan sampai jumpa pintu 5....haaaa lupa nak mention kteorg masuk pintu 2 oaky...aku xtau plak maep ni banyak pintu...so da terus jer last-last pintu apa kiteorg jumpa????hamik ko pintu 1..so sayonara la steamboat tu...nan ado haaa pintu 5...carik xjumpe...sebabkan kesian cikbiku berpose maka trus carik kedai len..eh aku lupa plak tanya biku berbuka macam mana sebabnye masa da azan tu kiteorg still dalam kete gerak balik ke putrajaya...korek idung kah???hahaha....

last-last skali hamik ko...kat cni jugak tempat dituju.....


(google yer)




 Ni ajo la yang nampak pon sebabkan ujan...so sampai sana solat trus terjah nak makan..fida plak ajak ke elianto...aku n biku yang beria nak beli last-last fida lagi hover okay...part makan xhenggat-henggat okay..da makan kuewtiaw aku balsah plak waffle...tetbe leh plak meja sebelah aku tegur wahhh banyaknye makan...erk..malu siot..tapi mujur yang tegur tu opismate jugak..hahaha...da kenyang cuci mati...n semalam aku beg handbag baru...diam-diam sebab incik suami xtau..tidak mau hangin kat aku...yang besnye sale 50% okay..maka tercapaila hasrat hati nak memiliki beg itu...


p/s:biku n fida pasni i da xmeroyanla tengok beg tu..hehehe

No comments: