TRAGEDI KISAH CINTA PART I

Disebabkan bulan ni adalah bulan aku akan sambut anniversary aku y pertama skali.....of course la sebabnye aku kawen pon tahun lepas.....so sure la kan tahun ni agak very d xcited kan........n aku de cakap nak story pasal chenta aku sama incik suami.......kisahnyer bermula............: terseButla kisah........tinggal la seorang puteri yang kesepian.....oit!!!!poraahh cit tu aku tipu je.........huHuhu........manala de kisah aku jadik tuan puteri.......kalo jadik puteri fiona tu mungkinla....badan pon da rUpe bluehyppo berangan jadik princess.........bluek...........ok stop aku da merapu ke laut mediteranian(tol ke aku spelling??) da  nih........before aku ke kutub utara better aku citer y betul punye story.........hehehe

xceli aku kenal incik suami ni melalui seorang opismate aku fida.....dia la yang jadik matchmaker aku ngan incik suami.......yang aku ingat masa tu aku single mingle lagik.......(sebab single adalah putus chenta pertama....sedey woooo)aku kenal fida ni masa barU join keJe gomen before ni aku keje lain..........masa tu bulan mei (harap maklum keyboard aku tengah meroyan kalo tekan nombot kuar simbol.so dengan kegigihan aku nak hupdate blog jugak.jadiknye dengan gigih kene tulih yer nombor tu sekian harap maklum)sambung citer.......masa tu aku slalu la wat luahan prasaan kat fida..lagipon fida ni da kawen n duduk cni pon jauh dengan husben n anak....makanye selalu terjadi sesi luahan perasaan la.....walaupon kami ni satu opis.tapi kami level berbeza...so nak communicate guna ym la weh.....tengah rancak ym ngan c fida tetbe dia ty aku

fida : pssstt nak kenal x dengan kawan fida
aku : erk......bule je.......tapi malula (pdahal dalam hati yariba..yariba dah...aku memang gediks hokey)
fida : ala xpe.......dia kawan sudy fida......fida bagi ym kat dia k
aku : ok bagi je la...aku memang tengah sanggap nak bf hahahaha (ok tu aku tipu)

agaknye de camtu x rupe aku masa fida nak kenalkan aku ngan incik suami????xceli aku xkisah pon fida bagi....sebabnya masa tu aku cam da malas nak pikior bab cinta nih..maklumla frust sepat ronggeng xabih lagi kan........so fida ni beriya sungguh nak kenalkan aku dengan incik suami....so fida la yang jadik orang tengahnye besungguh bagi ym aku n friendster incik suami kat aku masa tu xaktif fb lagik.....mula aku tengok tu not bad la smart jugak mamat nih.......pastu ym pon cam shy-shy miow ngan incik suami.....kontrol beb.....eh pe kes nak kontrol dalam ym???motip sebenar memang giler la kan kalo depan ym pon nak kontrol-kontrol......hahahaha......so masa ym tu sembang-sembang kenal n tindakan drastik oleh incik bos ajak jumpa....ayak!!!!memang superb gelojohkan xdan panas dah nak ajak jumpe!!! motipnye aku pon sampai sekarang xdapat jawapan tu..lagipon bukan incik bos sorang yang nak jumpe.....aku pon sama gediknye..so dengan kelajuan erl xpress xsampai seminggu trus ajak jumpa.......hahahaha.......giler gelojoh kan.......masa ajak jumpe tu aku still duduk kt puchong lagik n incik suami s.alam so decide jumpe kt puchong la kan.......aku pon xtau angin gedik mana ntah leh je stuju nak jumpe ngan incik suami tanpa ada prasangka.......mayb sebab fida dah baik punya lobi incik suami kat aku kot...huhuhuhu...so bermula la episod perjumpaan aku ngan incik bos yang pertama pada 17.05.2009 kat mana?tunggu episod cinta aku part II plak........ok dah aku nak layan berita kejap........

No comments: