CUTI UMUM...31/12/2010

Yeayyyyyyy sok adalah coti-coti malaysia umum sempena Malaysia menang menentang Indonesia perlawanan akhir piala aff suzuki.....suka aku sok cuti..pagi tadi masa bukak tv..masa tu siaran MHI ally iskandar de baca keratan akhbar yang mengatakan sok adalah cuti umum....waahhh sok leh feeling bangun lambat...tapi ya xbest adalah incik suami berkobar-kobar tuk pegi keje????APAKAH????nyampah trus mood down....

Selamat Berjuang Skuad Malaysia

Hari ni de game bola kan...erkk sejak bila aku begitu taksub sangat bab bola???b4 ni ada aku kisah!!!..tapi sebabkan aku nyampah tengok komen-komen dari orang yang mentality rendah ni..isu laser jadikan isu..trus aku jadi menyampah...bodoh punya alasan...pasni meh panggil aotomen...gaban..power rangers n seangkatan dengannya ke Stadium Bung Karno di Jakarta..kasi laser 1 stadium..hakhakhak....eh julia perez nak pakai coli laser kan???xdan nak guna aku rasa da kene terkam ngan orang indon sendirik...hamik xpasal2 kang ilang tetek tu...hahahhahahaha....................
pe2 pon pada skuad Malaysia GUD LUCK N ALL THE BEST....pepon saya sayang negara saya MALAYSIA
GUD LUCK

SAP E2E100,200 n 300

Hazab aku dah lepas tuk sume training yang aku attend...lega bile sume exam tuk 3 course tu aku da lepas...tunggu cert je la..hehehe...feeling dah jadi expert SAP la konon...hahahahaha...padahal kalo suh amik exam lagi kompom xlulus....kehazaban tuk 3course ni da lepas..sekarang tengah biol nak isi SKT kat hrmis plak....hadoi....nyampah sungguh aku...ujung-ujung tahun ni memang bz je....eh lagi 4ari nak ke tahun baru kan...adoiyaiiii......da xperasan aku rupenye dah d penghujung 2010.....daaaaaaaaaaaa

Piala AFF Suzuki Malaysia 3 Indonesia 0

Tahniah pada skuad Malaysia sebab berjaya benamkan garuda 3-0....tapi yang aku 10sion semalam...aku bukan fanatik bola pon...tapi incik suami adalah sangat superb..siap jerit-jerit macam kat stadium jugak..stress weh...tengok sorang-sorang tapi aku rasa cam dah at stadium umah aku tu....hover okay...i dont loike!!!pe-pe pon tahniah la pada skuad harimau...

nota kakiku:29/12 ni buat yang tersuperb yer pada skuad Malaysia...jangan jadi jaguh kampung plak...tempat sendiri menang..tempat lawan trus ilang taring....All the best

Sangat SETERES!!!!

google source
Seyes gua sangat seteres!!!!..da xpaham apa rajnikanth ni cakap...perasaan aku sekarang adalah hentuk kepala kat monitor kuat-kuat...seteres woooo...

nota kaki aku:mak aku cakap kalo seteres-seteres susah nak pegnen....wooooooo aku nak pegnen...tapi asyik seteres jer...

Rajnikanth oh Rajnikanth

seteres minggu ini...sume ini adalah gara-gara tarining e2e200...da nak muntah ijau aku rasa dengar si rajnikanth ni dok bebel....aku panggil rajnikanth coz trainer ni dari obesea yer dari endeya...huh serabut...2wek asyik ngan traing SAP e2e jer...hidup penuh sengsara..da la xreti-reti nak break....

p/s:pas abih training gua mau cuti bos!!!

bz memanjang

Arini bz lagi..training e2e200 plak...off kejap blogging

Training E2E300 SAP

Minggu ini aku adalah superb bz lagi...2wek berkursus yer..n paling nyampah de exam tuk dapatkan cert...
mood adalah suwa suwe kemoning....

finally home sweet home

At last aku selamat melanding di rumah aku sendirik bersama incik suami...mak n kakak aku......fuhh lega rasanya setelah berkenduri di kedah....nanti rajin aku upload pic kenduri.........ish ramai plak membe bloglarian yang dtg menyinggah....maap la yer xdapat nak pEgi jalan ke blog korang...........lastwek agak bz......so minggu ni akan ku belari ke blog korang sume........daaaaaaaaaaaa

off balik kampung

aku akan off balik kampung untuk beberapa hari..n of course blog tidak akan berupdate jugak..xsempat lah anak buah nak kawen...aku superb bz...so nxtwek baru update balik..jgn lupa singgah selalu yer...





Tag Dalam Segmen bloglarian

pepagi nan ujan nih..tetbe kene tag oleh cik nisa plak...hadoi.....tag nih dari segmen bloglarian....meh nak jawab tag tu...

BlogLarian
 Cam karangan la plak aku rasa...hehehe..pepon meh aku nak menjawab soklan nih...
1) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
  Tengok blog yang cute-cute dan boleh belajar nak buat blog secomel diaorang selain boleh berkenal-kenalan dengan blogger-blogger yang lain....n paling penting  suka baca entry-entry y kreative  yang best2 sebab mcm2 style dorang menulis 

2) Follow BlogLarian - sudah diikuti
3) Tag rakan kemudian beritahu mereka
 

BE Oh Buffer earning...

Haa kan baru-baru ni aku de story pasal be yang aku dapat...so arini aku nak story lagi...ni kes semalam aku leh mimpi pasal BE nih..kompius kejap...betul-betul addicted nih..hahahaha..sampai masuk dalam mimpi..tapi yang pelik tue bukan BE aku..tapi BE kawan aku...padahal dia xde la plak blog nih...hahaha...dalam mimpi tu aku pegi jalan umah dia then siap ternampak be yang dia dapat tu display kat board...hahahaha..bongoks punya mimpi...ni kes BE aku semalam la ni..asyik dok tengok BE je sampai termimpi-mimpi..hover plak mak....mimpi BE padahal laki dok tdo kat sebelah...meh aku display BE baru yang aku dapat semalam...

Mimpi BE je pon..bukan mimpi basah...hahaha...erkk de ke pompuan mimpi basah jugak????

Graf Analitik

hehehe saja nak berlagak n takbur skit...walaupon lobang idungmu blog aku ni xdak la pemes cam hanis zalikha,irine marcello ke n seantero dengannya....tapi im proud to be me....oohh yeahh!!!..hahahaha..nak kato apo lae...cam xcayo je tengok lokasi tu...korang punya sure gempak gila babeng punya la...kalo nak dibandingkan dengan blog cabuk aku nih..waahh tetbe rendah diri plak..hahahaha....xkisahla eh.....

Bola Sepak

Meh cni aku nak story pasal semalam....ni kes incik suami yang sangat ketagihan  ganja menengok bola...maknanye semalam aku dengan kegigihan ikut incik suami ke mamak stall la tuk tengok bola..umah aku xdak astro okay...da banyak kali request kat incik suami tapi slalu kene reject!!!..alasan dia xtengok...huh!!!...cam broadband dulu jugak...mintak pasang alasan dia jarang on..alih-alih sekarang...lagi hover pada aku..kalo time ada kat umah tu jangan harap aku nak leh guna...okay2 aku da melalut..nak citer pasal bola...so semalam aku da malas nak kuar..siap bukak online nih suruh tengok..tapi alasan xde feel sebab buffering...suara kuar dulu gamba kejong!!!...so aku ni kan isteri setia..so gagah jugak la ikut...dalam hati sangat tidak ikhlas okay...hehehe...so sampai kat kedai mamak amik port cun punya...order air tapi hampas gas air aku adalah tidak sedap...layan bola malaysia vs indon...cam hampas gas jugak...aku rasa wat rugi masa aku ikut jer..kalo menang tu okay jugak..ni 5-1..indon2 yang kat kedai mamak tu sure tekinja-kinja dalam ati..sebab dorang menang..tapi aku tengok muka dorang steady je kalo hover kang xpasal-pasal kene halau plak ngan mamat-mamat yang de kat ctu...hahahaha...pepepon semalam adalah sangat rugi aku ikut incik suami..
(source google)

Mabuk-mabuk..

Sekarang aku adalah lalok kerana telebih ganja apa pon aku xtau...memang weng-weng sekarang nih...adakah kerana roti cheese yang aku makan tadi????atau mamak tu masukkan pil kuda dalam roti aku???hahahaha...memandai jer..tapi seyes masa menaip ni pon aku terasa sangat lalok!!!....(*_*)..

Bayi hidap 11 penyakit

tadi baca paper harian metro...siannye la baca..tabahnye ibubapa bayi tu...kita yang membaca ni pon dah rasa sedih..apatah lagi bagi yang menanggungnyer...hanya Allah yang tahu kesedihan hati ibubapa faiz...smoga adik faiz cepat sembuh....xnak la sory panjang2..sedih rasa..korang baca la sendiri...