Bola Sepak

Meh cni aku nak story pasal semalam....ni kes incik suami yang sangat ketagihan  ganja menengok bola...maknanye semalam aku dengan kegigihan ikut incik suami ke mamak stall la tuk tengok bola..umah aku xdak astro okay...da banyak kali request kat incik suami tapi slalu kene reject!!!..alasan dia xtengok...huh!!!...cam broadband dulu jugak...mintak pasang alasan dia jarang on..alih-alih sekarang...lagi hover pada aku..kalo time ada kat umah tu jangan harap aku nak leh guna...okay2 aku da melalut..nak citer pasal bola...so semalam aku da malas nak kuar..siap bukak online nih suruh tengok..tapi alasan xde feel sebab buffering...suara kuar dulu gamba kejong!!!...so aku ni kan isteri setia..so gagah jugak la ikut...dalam hati sangat tidak ikhlas okay...hehehe...so sampai kat kedai mamak amik port cun punya...order air tapi hampas gas air aku adalah tidak sedap...layan bola malaysia vs indon...cam hampas gas jugak...aku rasa wat rugi masa aku ikut jer..kalo menang tu okay jugak..ni 5-1..indon2 yang kat kedai mamak tu sure tekinja-kinja dalam ati..sebab dorang menang..tapi aku tengok muka dorang steady je kalo hover kang xpasal-pasal kene halau plak ngan mamat-mamat yang de kat ctu...hahahaha...pepepon semalam adalah sangat rugi aku ikut incik suami..
(source google)

No comments: