Angin weh

lately aku geram betul kat guard opis aku tu...bab dorang jaga jln 2 ok fine..bagusla...tapi yang sakit ati 2...dahla jaga traffik lintang-pukang..da satu aritu time aku balik keje...masa tu aku balik lewat skit ngan biku...n kalo lewat tu aku bajet kete da kurang...
ni bukan pundi kencing tp aku nk tunjuk story aku
So kuar parking...tengok kete da xbanyak...lega rasa sbb xyah nak ikut arahan guard2 yang rasa diri cam polis traffik..layan pica aku lukis dengan penuh kegigihan...yang arrow merah tu patutnya laluan aku...aku nak lalu ikut ctu...tp guard yang sengal tu xbagi...ohhh yer lupa yang biru tu guard...dia suh aku ikut laluan ijau...yang sah-sah bukan laluan aku...geramla...bila aku xfollow yang dia suh...siap tiup wisel...wah2 bajet polis trafik plak...nyampah aku...penah skali tu nyaris xcident sbb ikut laluan dia tu...sebabnye tu laluan bertentangan....hanginla....
time xdak orang pon suh ikut laluan yang dia wat tu....bajet polis trafik tol...2la dolu-dolu xmo mintak polis....geram weh....

1 comment:

ffeeda said...

haha..ni mesti kat simpang depan tu kan... kater ler kat guard tu...tu kan ronbout kecik..