Little Taiwan

Lunch tadik aku ngan opismate kuar ke alamanda..sebabnye aku nak carik barang kat watson...so decide ke alamanda la kan..mana lagi yang de kat putrajaya nih...tu la satu-satunye shopping mall pon..xkanla aku kegigihan nak ke equine or ioi kot..ingat opis tu bapak aku ke suka-suka masuk keje lambat...

So dah makan bawak haluan masing-masing aku menuju ke watson..dah abih membeli tetbe tringin plak little taiwan tu..bukan pe sebab tengah de porno promotionkan so beli la...yang aku xpaham nape la aku ske beli yang pelik-pelik..aku beli mint pearl milk tea...huh rasa dia xleh blah..cam ubat gigi....tapi aku suka bubble tu..kenyal-kenyal bila gigit...superb..tapi rasa...mak aii telan ubat gigi ke hape ntah...membe aku dah xleh minum..tp yang bes aku leh perabih je walaupon rasanye cam ubat gigi...ala cam xbese telan ubat gigi masa memberus...tu zaman budak-budak la...dah berus bukan luahkan tapi telan...erk...apekah????

lebih kurang camtu la..ubah packaging je..tp ni aku google.

No comments: