Malu...semalu..kemaluan?????

Hokey ini crita aku nak kasi tau...xtually jadik kat aku pagi tadi....nak kata aku ni buta...xlagi...tapi aku adalah rabun....tapi aku dah pakai spek dah aku rasa...xtau la plak..tetbe bijik mata aku nih leh plak jadi xbetul pagi nih....story ni jadi time pagi-pagi...sebabkan opis aku nih da yang jenis suka suh puch kat dorang...benci okay..sebab aku adalah mangsa utama sebabnye aku masuk opis kol 8!!!..seteress!!!! kalo skali skala xpa..ni hari-hari...okay ulang suara hari-hari!!!....eh jap tetbe hemo plak...balik pada story aku...

okay pagi ni de makan-makan kat opis aku...part ni i loike k....opismate aku kol suh pegi parking sebabnye tolong angkut makanan...so aku kuar bilik..tetbe aku sangat teruja.....trus aku jadik xkeruan...dok sengih-sengih....nasib xmelompat-lompat..tetbe mak hover....tapi yang aku pelik...opismate aku tu leh plak tengok aku cam xde reaksi....aku cam pelik..tapi aku tetap pegi kat dia then sengih-sengih mulut dah bising-bising jerit nama dia......bila makin dekat dalam ati aku.."eh-eh nape plak sifeeda nih xsenyum ngan aku???"pelik gak tengok muka dia cam tak xcited jumpe aku....so makin dekat tetbe... minah sorg tu wat dek je kat aku...muka pon cam pelik tengok aku menonong laju jalan kat dia...yang besnye aku siap tengok perut dia...dah kata pegnen...yang pelik perut xde la memboyot....rupa-rupanye eh-eh silap orang weh!!!...very d shy-shy cat...malu siot....cam zassstt ilang kepala rasa..mujur time tu orang xramai..de la 2orang...hahahaha.....tidak mau besar kemaluan malu aku tu......
(source:google)

nota buntuit: feeda adalah click aku y dah berpinah nun dutara..dia la match maker aku ngn incik suami.....
                   feeda i rindu sama u...dah bersalin ke???

3 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam dear.
entry ok cuma kalau boleh buat perenggan lagi ok.
peace no war

Student Perlu Tahu | RESUME
Peristiwa itu masih menhantui diriku...

cikcoklat a.k.a Haiza said...

waahhh dah rupe cam cikgu komen karangan..hehehehe...nyway thanks year

ffeeda said...

haiza...im here..xbersalin lg lor... ala..rindu ler... kembar 7 tuh..hihi.... ari tuh xsempat nak jumpa kan...