Selamat Tahun Baru 2011

Fuhhhh............harap xterlambat la eh aku nak wish epy new year 2011....Baru 3 ari kan...so kira sempat lagi lah nak wish....asyik bz memanjang sampaikan xsempat nak hupdate blog..bertambah-tambah dengan kemalasan....So 2010 da selamat meninggalkan kite sume...azam tahun lepas dah sume tercapai ke..bak kata mencapai kah KPI anda itu????hehehehhehe...bagi aku KPI lom mencapai 100% sebab bajet dapat anak tahun lepas..tapi hampeh...xpregnen2 la plak..so azam 2011 adalah mau bikin anak....hahahahahahaa...harap-harap mencapai azam aku kali nih...incik suami pe lagi musti bekerja keras!!!!

Tahun baru azam baru..haruskah setiap tahun de azam baru kalo azam yang sebelum-sebelum ni xpenah tercapai????haruskah azam tu berderet-deret...kalo tengok list da rupe list nak beli barang...sume nak buat..las-last satu pon xtercapai....xyah tamak-tamak...buat takat yang mampu n xyah berjela-jela list azam korang tu..xyah la nak gantung kat wall bilik...semat dalam hati sudah....ni siap gantung kat wall..padahal aku nengok dok camtu je....hahaha...

Tetbe leh jadik panjang plak aku merapu nih....tengah isi skt kt hrmis ni..tapi line adalah tahap siput vavi...buat-buat..bila save je..dah benggong..choiii de gak yang cam aku xisi-isi SKT lagi ke???


Nota kakibudu:tahun lepanye azam nak kurus..tapi badan nek mencanak-canak..pada hal azam nak kurus...perlu ke azam lagi nak kurus badan????

No comments: