Teater Muzikal Tun Dr. Mahathir II

 Pagi tadi masa bukak blog kawan aku ciknisa pasal teater muzika Tun Mahathir II...besnye dia dah g tengok..aku nih penah la tengok iklan kat tb pasal nih....rasa ati nak pegi tengok tapi nan ado kawan kan..so pendam je...berbalik pada teater ni..ngat plak aku kejadian nih masa weken baru-baru nih lah...minggu lepaskan incik suami xkeje malam...so minggu lepas adalah minggu cukup kasih sayang...n minggu nih aku dah kekurangan kasih sayang balik...hooooiii choii kan...time kurang kasih sayang nih....mula la sms bagai....ok dah balik pada story asal...meh aku story

(dr blog nisa)


Tempat Kejadian : Dalam umah aku time tengok tb
Heroin : aku
Hero :incik suami
extra pelakon : xdak sebab aku ngan incik suami je y de kat umah tu

aku: abg jom p tengok teater ni nak...
incik suami : huh malasla...
aku : ala xbesla dah lama nak tengok dari yang 1st lagi
incik suami : xmau eh...xminat..tapi kalo wat cita Nik Aziz nak p la....
(google)   
aku : erkk..apekah????

hamik nak sangat bole aku request x kat erma fatima wat teater nik aziz tu...untung-untung laki aku nak bawak aku g tengok teater...stress weh kadang-kadang....aku slalu ckp kat laki aku..untung sungguh aku jadi bini dia..sebab kalo masuk bertanding kompom menang....bab ni aku slalu kalah kalo berdebat..sebab aku xminat sangat bab politik..daftar ngundi pon sebab hari-hari kene brain wash..mana tahan weh!!!..last skali g daftar jugak....

nota kaki harini : citer takde kaitan ngan tajuk pon....

5 comments:

KayNisa said...

haha, lawak la k.haiza nih, insyaAllah next month nk pgi tgk teater terima kasih cinta, bln 3 nk tgk teater lat.. mau ikut sila beritahu ye. leh tlg beli tiket.. tp kn kasi duit siap2 la.. tiket mahal la.. kalu wayang leh gak dulu kn duit sdiri.. heheh

sHa_uCuP said...

huhu.. kelaka incik suami u.. ;)

cikcoklat a.k.a Haiza said...

nisa:orite..nst time bgtau la eh...

sha_ucup:tau xpe...kdg2 seteress

Kancilbiru said...

sabar je la..hahaha..takpa pasni ada pulak nik aziz...tggu la sapa2 nak buat..ekeke

cikcoklat a.k.a Haiza said...

kancilbiru:2ler nk kn tggu sape y nk wat tu...