Nescafe anyone????

pagi-pagi nih harusla story bab makan kan...ni aku nak story mory the morning glory pasal nescafe...dolu-dolu aku memang xleh minum nescafe nih...sume la yang berkaitan dengan kafein...sebabnye adalah bila aku minum nescafe n seangkatan dengan nya aku adalah akan menjadi xketahuan...senang cite aku akan sengih sorang-sorang,pastu tangan ketar-ketar n paling xleh blah hati ni dupdap-dupdap...rasa cam berdebar cam malam pertama tu...hahahahhaa....
time study dulu kalo time exam sure aku ngan bes pren aku akan minum nescafe ni...konon nak stayback la kan nak study..last-last hamik ko trus jadi xketahuan dua-dua orang nih....mula nak gelak,nak sengih,sume da...tapi bila dah keje kan..time meeting slalu je da ayor nescafe nih...so aku start minum balik...memula tu jadik jugak bab xketahuan tu..then lama-lama aku rasa kafein dah sebati ngan aku...tapi yang melampau plak....nescafe yang regular xleh minum sebabnye adalah aku sangat hover minum sume kopi yang betul-betul kaw...ni sume sebab hover ikut kawan aku minum white kopi tu la...then aku plak gatai tangan p beli white kopi dari old town punya instant..hamik ko trus melekat...takat nescafe light-light tu aku xminum la der.....wahh tetbe hover plak mak noks!!!...
gambo goolge
gamba google

Tapi seyes now aku adalah addicted kopi puteh cap white coffe n kopi kapal api betul-betul kaw..hahahahaha....tengok aku dah promote kat blog nih...pada tokey kapal api n white kopi tu..pasni tolong kasi free kat aku kopi setahun yer...oit-oit ko bajet ko te selebriti ka...ko selebet ada la.....hukhuk..trus insap kan...tapi aku suka sebab xdak saingan kat umah..incik suami adalah tidak peminum kopi tegar cam bini dia...hahahaha...so kalo beli aku tamak sorang-sorang....

Hangin...

Wahh tetbe...lama xupdate pastu nak hangin-hangin kan...nak manapous ka hape orang tua nih...aku hangin bukan apa...pepagi dah kene spoil mood plak...aku geram betul la kat 'ORANG-ORANG' yang jenis xpaham bahasa nih....hidup asyik menyusahkan orang ja...balik-balik suh aku punch kan kat dorang...aku geram betul...dah suh punch pastu masuk opis iku suka bapak korang ja...dah suh aku punch tu...please la masuk opis awal skit..ni suh aku punch da dekat 2jam baru masuk opis..geramnya...alasan jem..pala hotak bapak hang!!

Choi!!!!

Arini aku kene datang opis plak..hadoi....nasib jalan xjem..aiii sure pelikkan dok putrajaya pon jem ke????meh nak bgtau...minggu ni kan de karnival WOW kat presint 2 tu...dan opis aku jugak kat presint2...nasib baik la jalan clean n clear...tengah dok sedap-sedap kat umah layan muv..dah la arini mood baik punya nak memasak..tetbe dapat kol dari opis de problem plak....dem!!!xpasal-pasal kene datang...dah la kuncik puan orange incik suami bawak...padan muka aku kan!!!da tau minggu ni kene standby gatai-gatai plak cakap xpe2..bukan nak pegi mana pon...bawak la kunci tu...lagipon aku malas nak p bukak kete tu...barang incik suami de tertinggal dalam kete..so biar dia amik sendirik la....Mujur jugak aku de spare key Mr.PET..tidak mau cari cab la....

Tapi hangin free-free je kuar duit bagi Mr.PET tu makan....geram-geram......sampai opis bukan problem sistem tapi network...hishhhhhhhhhhh...lagi hangin la kol orang network sume payah bebenor nak menjawab...mujur de jugak yang datang...geram-geram....dahla xsempat nak memasak....lagi geram sebab xmakan-makan lagi...sume barang aku kuarkan dari freeze tapi biar je sebab datang opis...sekarang pon tengah lapo nih...xpasal-pasal aku kedarah keyboard plak...

Pagi tadi dahla gigih pegi joging ngan incik suami...tapi yang xtahan tu..super power pe ntah merasuk aku..tetbe jadik kental joging....semangat giler...at the end masa kat kawasan berbukit aku dah semput n dah rasa 1 macam...sampai kat moto trus rasa xleh blah...tetbe rasa kaki tangan kebas..n telinga berdengur...DEM!!!! lagi aku nak pitam!!!...hadoi....cepat-cepat suh incik suami start moto bawak laju-laju balik umah...masa atas moto aku dah rasa nak tebalik...mujur aku gagah jugak peluk incik suami walaupon dalam keadaan masam weh....sure la masam kalo dah berpeluh-peluh...tapi aku maintan wangi...hahaha...kalo dah sebotol perfume ko sembur..sure la wangi kan....tapi aku mandi pagi tadi tau...

tahun 2011 ni 1st time aku nak pitam...aku ni every year mesti pitam...kira ni pembuka tirai 2011 la...memang dari kecik lagi mak aku cakap..dalam setahun tu mesti aku pitam...hahahaha....

Wrong timing!!!

ishhh..lama sungguh aku xupdate blog...malas campur demam sama....bertambah-tambah malas bila mak aku mai umah aku chinese new year baru nih....baguskan mak aku...anak xbalik kg..dia mai jenguk anak dia...hahahahaha.....so kalo mak aku mai umah berserta kakak aku surela sangat-sangat aku akan jadik superbz..sebabnye bawak dorang jalan-jalan....
Ok malas nak citer p jalan mana...meh aku citer pasal pagi semalam punya kes....disebabkan weken baru ni henpon incik suami bateri low n charger plak p tinggal kat opis...so asyik-asyik la tepon tu dok bunyi...tott...tott...tott..habaq kata bateri dah memang nak kojol...sakit ati weh..tengah tdo dok bunyi-bunyi..so lebih baik tutup saja...n incik bos plak mintak pinjam tepon aku nak tukar sim kot-kotla ada awek2 kol ke sms...padahal xdak pon....bila dah tukar-tukar tu harusla kan kene setting balik jam ngan date...sebabkan masa tu aku xpakai spek..seharusnya aku jadik buta..bila dah tukar sim balik kene set jamla..masa tu aku men agak-agakla sebab tengok jam dinding pon blur-blur...
Pagi soknye alarm bunyik kol6..aku bangun awal okay..so mandi-mandi siap wat bekpes..kol 6.30 jam bunyi lagi..ni timing tuk incik bos bangun plak.cam bese aku gerak suh bangun..bila dah siap nak pakai baju..incik suami tengok jam..then panggil aku suh tengok jam..aku ni manala nak nampak..xpakai spek..rupa-rupanya baru kol6..wat de fishkan....sungguh kerugian rasanya...pa lagi trus incik suami ajak tdo balik...hahahaha...
Bangun balik kol 6.30 xdenye nak mandi lagi...aku dah mandi kol 5pagi weh..mujur de heater..kalo x mau beku abih aku rasa....incik bos lagi hangin siap dok bising cakap rugi je bagun awal..hahaha...