Choi!!!!

Arini aku kene datang opis plak..hadoi....nasib jalan xjem..aiii sure pelikkan dok putrajaya pon jem ke????meh nak bgtau...minggu ni kan de karnival WOW kat presint 2 tu...dan opis aku jugak kat presint2...nasib baik la jalan clean n clear...tengah dok sedap-sedap kat umah layan muv..dah la arini mood baik punya nak memasak..tetbe dapat kol dari opis de problem plak....dem!!!xpasal-pasal kene datang...dah la kuncik puan orange incik suami bawak...padan muka aku kan!!!da tau minggu ni kene standby gatai-gatai plak cakap xpe2..bukan nak pegi mana pon...bawak la kunci tu...lagipon aku malas nak p bukak kete tu...barang incik suami de tertinggal dalam kete..so biar dia amik sendirik la....Mujur jugak aku de spare key Mr.PET..tidak mau cari cab la....

Tapi hangin free-free je kuar duit bagi Mr.PET tu makan....geram-geram......sampai opis bukan problem sistem tapi network...hishhhhhhhhhhh...lagi hangin la kol orang network sume payah bebenor nak menjawab...mujur de jugak yang datang...geram-geram....dahla xsempat nak memasak....lagi geram sebab xmakan-makan lagi...sume barang aku kuarkan dari freeze tapi biar je sebab datang opis...sekarang pon tengah lapo nih...xpasal-pasal aku kedarah keyboard plak...

Pagi tadi dahla gigih pegi joging ngan incik suami...tapi yang xtahan tu..super power pe ntah merasuk aku..tetbe jadik kental joging....semangat giler...at the end masa kat kawasan berbukit aku dah semput n dah rasa 1 macam...sampai kat moto trus rasa xleh blah...tetbe rasa kaki tangan kebas..n telinga berdengur...DEM!!!! lagi aku nak pitam!!!...hadoi....cepat-cepat suh incik suami start moto bawak laju-laju balik umah...masa atas moto aku dah rasa nak tebalik...mujur aku gagah jugak peluk incik suami walaupon dalam keadaan masam weh....sure la masam kalo dah berpeluh-peluh...tapi aku maintan wangi...hahaha...kalo dah sebotol perfume ko sembur..sure la wangi kan....tapi aku mandi pagi tadi tau...

tahun 2011 ni 1st time aku nak pitam...aku ni every year mesti pitam...kira ni pembuka tirai 2011 la...memang dari kecik lagi mak aku cakap..dalam setahun tu mesti aku pitam...hahahaha....

No comments: