Nescafe anyone????

pagi-pagi nih harusla story bab makan kan...ni aku nak story mory the morning glory pasal nescafe...dolu-dolu aku memang xleh minum nescafe nih...sume la yang berkaitan dengan kafein...sebabnye adalah bila aku minum nescafe n seangkatan dengan nya aku adalah akan menjadi xketahuan...senang cite aku akan sengih sorang-sorang,pastu tangan ketar-ketar n paling xleh blah hati ni dupdap-dupdap...rasa cam berdebar cam malam pertama tu...hahahahhaa....
time study dulu kalo time exam sure aku ngan bes pren aku akan minum nescafe ni...konon nak stayback la kan nak study..last-last hamik ko trus jadi xketahuan dua-dua orang nih....mula nak gelak,nak sengih,sume da...tapi bila dah keje kan..time meeting slalu je da ayor nescafe nih...so aku start minum balik...memula tu jadik jugak bab xketahuan tu..then lama-lama aku rasa kafein dah sebati ngan aku...tapi yang melampau plak....nescafe yang regular xleh minum sebabnye adalah aku sangat hover minum sume kopi yang betul-betul kaw...ni sume sebab hover ikut kawan aku minum white kopi tu la...then aku plak gatai tangan p beli white kopi dari old town punya instant..hamik ko trus melekat...takat nescafe light-light tu aku xminum la der.....wahh tetbe hover plak mak noks!!!...
gambo goolge
gamba google

Tapi seyes now aku adalah addicted kopi puteh cap white coffe n kopi kapal api betul-betul kaw..hahahahaha....tengok aku dah promote kat blog nih...pada tokey kapal api n white kopi tu..pasni tolong kasi free kat aku kopi setahun yer...oit-oit ko bajet ko te selebriti ka...ko selebet ada la.....hukhuk..trus insap kan...tapi aku suka sebab xdak saingan kat umah..incik suami adalah tidak peminum kopi tegar cam bini dia...hahahaha...so kalo beli aku tamak sorang-sorang....

1 comment:

TrigYy said...

hahahha... kopi2x..