Wrong timing!!!

ishhh..lama sungguh aku xupdate blog...malas campur demam sama....bertambah-tambah malas bila mak aku mai umah aku chinese new year baru nih....baguskan mak aku...anak xbalik kg..dia mai jenguk anak dia...hahahahaha.....so kalo mak aku mai umah berserta kakak aku surela sangat-sangat aku akan jadik superbz..sebabnye bawak dorang jalan-jalan....
Ok malas nak citer p jalan mana...meh aku citer pasal pagi semalam punya kes....disebabkan weken baru ni henpon incik suami bateri low n charger plak p tinggal kat opis...so asyik-asyik la tepon tu dok bunyi...tott...tott...tott..habaq kata bateri dah memang nak kojol...sakit ati weh..tengah tdo dok bunyi-bunyi..so lebih baik tutup saja...n incik bos plak mintak pinjam tepon aku nak tukar sim kot-kotla ada awek2 kol ke sms...padahal xdak pon....bila dah tukar-tukar tu harusla kan kene setting balik jam ngan date...sebabkan masa tu aku xpakai spek..seharusnya aku jadik buta..bila dah tukar sim balik kene set jamla..masa tu aku men agak-agakla sebab tengok jam dinding pon blur-blur...
Pagi soknye alarm bunyik kol6..aku bangun awal okay..so mandi-mandi siap wat bekpes..kol 6.30 jam bunyi lagi..ni timing tuk incik bos bangun plak.cam bese aku gerak suh bangun..bila dah siap nak pakai baju..incik suami tengok jam..then panggil aku suh tengok jam..aku ni manala nak nampak..xpakai spek..rupa-rupanya baru kol6..wat de fishkan....sungguh kerugian rasanya...pa lagi trus incik suami ajak tdo balik...hahahaha...
Bangun balik kol 6.30 xdenye nak mandi lagi...aku dah mandi kol 5pagi weh..mujur de heater..kalo x mau beku abih aku rasa....incik bos lagi hangin siap dok bising cakap rugi je bagun awal..hahaha...

1 comment:

KayNisa said...

sy tag k.haiza join contest end 30 april 2011

contest kucing comel