hooooo..arini last day masuk opis..sok aku da outstation...sonok sebab leh kaur dr opis nih..yang xbes bukan pegi holiday...tapi pegi keje...tapi xpe.incik suami pon akan follow jugak nih...tapi sok aku fly dulu la :(..lagi 2 hari baru leh jumpa...kali ni de migrate server northen plak...penat sure-sure la akan penat kalo dah xtvt tu 24h...mau rabak mata nih...
Psst...cik P nih lom de tanda-tanda nak muncul lagi nih.....ni yang xsuka nih..slalu tanda-tanda dah de..ni cam nan ado jer..xpe-xpe USAHA+BERDOA+TAWAKAL+BERTABAH!!!!

FRIDAY 8:24pm

haaa aku kat opis lagi nih...pas balik gym trus berdesup pegi opis...dah 3 minggu ni aku keje weken...haishhhhhh.....laki bini dok pulun keja ja nih...letih wey...nextwek dah kn outstation...7hari weh tinggal incik suami..sob..sob..sob...malam ni de xtvt update kernel ngan patches sap..adoi....time-time camni la nak wat..dah la bulan ni asyik kekurangan kasih sayang..mana xnyer...incik suami plak gigih keje every week n weken...mana la bini xkekurangan kasih sayang..hahaha...nxtwek kurang kasih syg lagi nih...labour day orang coti-coti..aku kene outstation...haishhhhhhhhhhh lagi la...
Arini aku suka lagi sebab pegi gym n aerobik de sorg kakak tegur aku dah kurus skit..hehehe..tp tanda-tanda cik P lom ada lagi nih..agak-agak kalo xtive gym n aerobik terkinja-kinja ada effect x nak pegnen???aku ni terlalu obses tuk turun berat semata-mata nak stabilkan cik P..kang xpasal-pasal len plak jadiknye....haisshhhhhhh lagi.......

Nyah Ko Sedih..

Entry kali ni berbaur emosi skit..so harap paham je la yor..bila jiwa tengah kacau nih..

Minggu ni nak kata bz..agak-agak jugakla bz...plus plak dengan jiwa kacau...seyes seteres rasa....sebabnye meroyan bila dengar inlaw aku pegnen...bukan aku jeles tp tuk orang-orang yang cam aku yang memang berharap sangat tuk zuriat..bila dengar orang pegnen je mesti rasa sedih...1 ari down mood aku..pegi gym pon sampai pitam-pitam..sume gara-gara aku sangat meroyan...hahahaha..tp kejap je la..balik gym aku dah ok dah...
Lately ni selalu gak la aku bermonolog sendiri kan(ceh..ceh..tetbe guna bahasa sastera plak...)rasa sedih bila pk zuriat nih...problem sure la ada sebab aku nih irregular...xcam kebanyakan orang pompuan yang every month datang bulan..aku nih urmm...hanya mampu berdoa saja.berusaha+tawakal+redha..ada ketika aku boleh hadapi sumenye..tapi ada ketika aku rasa sangat lemah tuk sumenye...
Harapan xpenah padam tuk miliki zuriat...sape xnak anak weh....yela mati nanti de jugak anak yang nak mendoakan kita kan...dulu b4 kawen aku ngat senang je nak dapat anak nih...yela aku tengok kebanyakan kawan aku kawen...xlama pastu dah pegnen..so aku pon xde la amik kisah sangat...tapi bila turn aku...memang dugaan betul...kadang-kadang bila orang tanya aku boleh sengih-sengih je cam kerang busuk...yang paham ok fine..tapi orang yang xpaham or saja buat-buat xpaham tu yang sangat-sangatla menyampah okay...
panjang plak entry aku yang tengah hemo-hemo nih..

Kalo Yer Pong....

Pagi tadik masa aku kuar pegi opis,cuaca adalah sangat cerah...lagipon incik suami coti-coti..so xde la aku rushing sangat...bangun tdo pon ala malas-malas jer...tp incik soami bangun awal..dah kata exam arini..harus bangun lagi awal pada bini...xpayah aku nak kejut suh bangun dah eh...
tp ni aku nak citer pasal pass keje aku...pagi tadik cam bese masuk basement tag la kad keje aku..tetbe palang dah xmau terangkat...ahh sudah...pelik plak aku..semlm ptg okay lagik...mujurla de kete blakang aku bg kad dia kat guard suh touch..tidak mau q panjang la jawabnyer...tu hal kat parking..ni plak nak masuk pintu ke lift plak aku sangkut lagi..haishhhhhhhhhhhh...nape plak ngan kad aku nih...kat ctu stuck lagik..mujurla de orang yang tolong bukak...nasib awal sampai opis..then aku kol plak cc bagitau kad aku problem..tetbe leh plak dia cakap..Oooo kat awak ni de dalam list dorang wat latihan kebakaran semalam...huh.....apekah nih...menyusahkan aku..kalo yer pong nak wat latihan...xtivate la balik kad aku tu...watnye tebakor betol-betol mau rentung aku jawabnyer....kang kite bakor,kite bakor..choi betoila...eh aku da start pegi gym..agak-agak la kan leh dapat sixthpack x perut aku..hahahahahhaa