Kalo Yer Pong....

Pagi tadik masa aku kuar pegi opis,cuaca adalah sangat cerah...lagipon incik suami coti-coti..so xde la aku rushing sangat...bangun tdo pon ala malas-malas jer...tp incik soami bangun awal..dah kata exam arini..harus bangun lagi awal pada bini...xpayah aku nak kejut suh bangun dah eh...
tp ni aku nak citer pasal pass keje aku...pagi tadik cam bese masuk basement tag la kad keje aku..tetbe palang dah xmau terangkat...ahh sudah...pelik plak aku..semlm ptg okay lagik...mujurla de kete blakang aku bg kad dia kat guard suh touch..tidak mau q panjang la jawabnyer...tu hal kat parking..ni plak nak masuk pintu ke lift plak aku sangkut lagi..haishhhhhhhhhhhh...nape plak ngan kad aku nih...kat ctu stuck lagik..mujurla de orang yang tolong bukak...nasib awal sampai opis..then aku kol plak cc bagitau kad aku problem..tetbe leh plak dia cakap..Oooo kat awak ni de dalam list dorang wat latihan kebakaran semalam...huh.....apekah nih...menyusahkan aku..kalo yer pong nak wat latihan...xtivate la balik kad aku tu...watnye tebakor betol-betol mau rentung aku jawabnyer....kang kite bakor,kite bakor..choi betoila...eh aku da start pegi gym..agak-agak la kan leh dapat sixthpack x perut aku..hahahahahhaa

No comments: