New Project will coming...

Sekarang macam malas je nak update...sebab tengah sibuk dengan projek baru bersama incik suami...hehehe...t kalo dah on projek tu akan diwar-warkan pada kawan-kawan sume..ok dah stop malas nak taip dah...tungguuuuuuuuuuuuuu............

aku lapar

lately nih aku asyik lapo je....dah makan japg lapaq balik...haish nape eh..adakah kadar metabolisme aku dah tinggi????hahahahaha..........tapi seyes ni pon tengah dok menaip rasa lapaq lagik.......nak kata tak makan nasik....pagi tadik aku dah balun nasik goreng.....then tengahari aku makan nasik goreNg lagi......xyah masak yo arIni sebab incik suami adalah bekerja......so hip....hip.......horayyyyyyyyyyy..............
Pegnen ke?ishhhhhhhh kompom x la sebab aku dah test result is dukacita dimaklumkan keputusan adalah NOT PREGNEN.............no hal la gua okay punya even aritu mood sua suwei.......nak cek lagi cam malas la..tunggu je la cik P datang...nape eh asyik lapaq je????okayla nak pegi makan buah pelam sat.........adios babeh!!!!

luv u mak.......u r the greatest mak in d world

selamat harI ibu...pagi td aku dah kol mak.......tp aku rasa tiap hari aku kol mak......everyday is mother day lah pendek kata......