Jiwa Kacau

Alohaaa....lama gak aku xupdate blog nih..last update mase buffday aku..hihihi...bukan pe xde story yang bes sangat pon...plus bz kuar g site..tu yang xberupdate....urmm...baru 2ari aku masuk opis..tup-tup nak kene standby malamni...sok plak kene keje weh...mujurla minggu ni adalah minggu kurang kasih sayang...ha sape-sape yang xtau tu minggu kurang kasih sayang ni minggu incik suami keje sampai malam la...so seminggu adalah kekurangan kasih sayang....hehehehe.....

Tapi ni aku nk citer pasal yang jadi kat aku 2hari lepas..masa tu aku kuar g site...aku drive la dengan sorg membe nih...so masa ondway balik tu sembang-sembang la ngan dia...macam-macam la story then masuk bab anak...dam!!!!!! part ni memang aku xsuka betoila....bukan xsuka anak..tapi xsuka orang tanya-tanya bab anak kat aku...bukan baru kenal aku dah nama pon opismate sure-sure la ko dah tau kisah aku kan...de 1 part yang memang wat ati aku sentap gilos babeng....masa tengah sembang tu...tetbe boleh plak dia kuar ayat hamjadah nih...

sipolan:suami akak ok plak kan
masa ni aku diam je..pastu dia sambung lagi ayat hamjadah nih...
sipolan:harap-harap suami xcari yang lainla...

pe riaksi korang weh kalo kene ayat camni...masa ni aku memang kejung abih...dah la tengah drive..nak je aku benti tepi suh kuar balik jalan kaki...tau la ko da de sume..tapi xyah la cakap...memang Allah saja yang tahu perasaan aku masa tu...nape la boleh kuar ayat camtu kat aku....trus haritu mood dah suwa-suwe weh....pastu masa malam plak masa nak tdo...sembang-sembang ngan incik suami...aku memang xcakapla pe yang jadi kat incik suami....so aku pendam je la kan...tetbe incik suami tanya aku bab period...oh..no...no...no...tetbe trus kuar air mata aku...incik suami dah cam cuak...tanya nape..aku xsampai ati nak bagitau..so aku diam kan je...tapi aku tau incik suami sangat-sangat paham perasaan aku..so dia banyak bagi support...aku bukan pe..sedih ingat pe yang sipolan tu cakap kat aku tu.....ntahla aku xtaula mayb dia xsengaja nak cakap atau terkeluar sendiri ke ayat tu..hanya Allah saja yang tahu....

Bab period tu sebab dah delay sebulan lebih...now aku da start makan ubat bg period...tapi xperiod2 lagi...tu yang incik suami dok tanya tu..hehehe....kan aku dah cakap aku ni mood suwe-suwe kejap je..bangun tdo ok dah la...cuma ayat power tu memang melekap trus kat pala otak aku nih....cam xde pe nak tulis skali hamik kau..berjela-jela la plak...hehehehee.....aku kat opis lagi nih...kata kene satndby kan..

No comments: