Tahniah anak menakan a.k.a saudara

ni kira penyakit rajin update dah menyerang...tetbe aku update tiap saat plak dah...ni pasal anak menakan a.k.a anak sedara incik suami yang kawen last year dah preggy....huh masa tu pegi umah dia...nak gelak pon ada gak...yela masa anak menakan dia nak bagitau kat aku yang dia pegnen tu cam takut-takut je....hehehehe....awat aku nak telan dia ke kalo aku tau....pe-pe pon aku tumpang gumbira la kan...

p/s:cucu dah nak masuk 6orang...yang mak menakan nih xtau bila tahun...dahla tahun ni ramai plak sepupu-sepapat+ipar duai+ank menakan y pregnen...hadoii....

1 comment:

myazara said...

xpe kak ada la tu nanti rezeki mak menakan dia plak.salut kt akak sbb kuat smgt sgt..