1st checkup at FPP Putrajaya

Arini 1st day aku pegi checkup kat hospital putrajaya...sebelum ni aku checkup kat HUKM..so aku decide ngan incik suami nak tukar ke putrajaya...senang dan dekat sama...nanti next cehckup lehla aku pegi sendiri kalo incik suami xdapat teman..kalo kat HUKM tu memang bercinta la nak pegi...Tapi 1st day checkup parking kat spital amatla hazab..mau dekat 3x aku berpusing cari park..
Dah dapat park.Pegi kaunter tuk register la kan..then aku ngat macam kat HUKM dah kata berbayar kan...tapi q pon panjang jugakla...tapi nurse ramah-ramah..so xde la nak bermoody kan...maklumla 1st time pegi...so orang kata 1st impression tu kan penting...hehehe...ok la dah melalut aku nih...tadi checkup sume Alhamdulillah...sumenye normal..dan masa scan tadi doktor cakap nampak macam bb .....Malas nak bagitau dulu...rahsia dulu la eh..hehehe....
ok bulan depan checkup lagi...daaaaaaaaaaaaaaa...

No comments: