Demam...:(

Jangan tekezut..mood rajin hupdate datang kembali....tapi aku demam....aku rasa b4 raya aritu aku demam sampaila ke arini xbaik-baik..kalo baik pon kejap je...ni idung aku sumbat balik...adoi..demam-dema time preggy nih punya la seksa uols..nak telan ubat pon xleh..so redha kan je la...yang aku wat minum plain water banyak-banyak sampai buncit...eh-eh bukan dah buncit ke sekarang ni???...
Masa 1 hari b4 raya dah demam..mana ke tak demam berulang alik perak kedah..dah kata nak adil kan..2hari perak 2 hari kedah la...aku yang sedia lembik ni lagi bertambah-tambah la...tengah badan macamni kalo travelling memang lemau abih...Ni dah start keje demam kembali lagi....yehaaa....syok ke? kalo takat tersumbat idung xdenye doktor nak bagi ko mc weh...harap-harap cepat la sembuh...

No comments: