Misi Pencarian Bermula..

Aku rasa dah leh start mula misi mencari barang bb dah nih..ye la nak tggu 7 bulan..kang dah memboyot mau xlarat nak bejalan mentawaf mall..so aku decide masuk 5 bulan harus mencari sikit-skit barang bb..Lagipon barang bb pon leh tahan regenye kan..kalo nak beli skali gus..mau nangis kuar air mata ngan idung sume...
Urmm..warehouse sale barang bb kat ikano dah start..so sok leh la ajak incik suami mulakan pencarian yang pertama...checklist dah lama buat..tapi rasa aku rasa kalo dah mula beli mesti tamak jadiknye..nak-nak plak tengok barang bb yang cute-cute kan...eh..sape-sape yang murah ati nak tolong bagi adiah pon boleh...dengan rela dan senang hati aku terima..hahaha...boleh????
Aku sekarang bermasalah dengan sistem pembuangan...kalo time membuang bercinta la aku duduk dalam toilet..eh de kaitan ke minum susu dengan sembelit????anyone yang tau leh tolong aku x???nak kata kurang minum air dah bergelas-gelas aku minum..buah pon banyak aku makan..tapi masih la sembelit tetap menyerang...risau kang xpasal-pasal kene buasir aku nih....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

4 comments:

AniE said...

wahhhh...>>>

nak ikut beli baju baby=)))
kite lak yang xcited..hehe

cikcoklat a.k.a Haiza said...

AniE:jom2..hehehe...geram betul tengok baju y cute2...

TiNie said...

saya pon sama la haiza...skrg ni susah btul la nak kuar...pdhal dah bergelen2 air minum...makan buah pun dah...rasa nak berumah je kat toilet..tp x jgk kuar2...psl baju baby tu, sy pun ingt nak beli sikit2 smentara masih larat bershopping ni tp tgk la husband x bg beli sblm 7 bulan..kdg2 rasa confused jugak.

cikcoklat a.k.a Haiza said...

TiNie:Tu ler pasal...ssh ya amat kan..try makan limau plak..sy pon memula husben xbg beli lg..suh beli masa kandungan 7 bulan..tapi ye la ramai mmbe ckp beli je skit..kang dah 7 bulan nnt xlarat plak.