Ketagihan...

Aku memang sangat-sangat ketagihan candu drama cina tv2 tiap-tiap petang jam 6..tajuk dia Hui Jia De You Huo yang bermaksud 'kepulangan'...ni citer taiwan.aku dah lama layan citer nih...alah citer nih adaptasi dari citer korean yang tajuk 'Temptation of a Wife'...memang best citer nih..hari-har balik keje memang akan mengadap tv la aku..citer dia memang menarik now dah episod 60 lebih..dah nak abih dah rasanya..aku penah layan kat youtube tapi sapatah haram xpaham..yela bahsa taiwan..kok bahasa indon leh la jugak paham...
Malas betul aku nak citer sinopsisnyer..korang tengok jela citer korea Temptation of a Wife kompom paham la sebab jalan citer sama je..lately aku prasan sejak pegnen aku suka tOl layan citer cina nih..xkira la korean ke..hongkong ke..japang ke..memang aku layan...tapi masa zaman sekolah rendah dulu giler jugak tengok citer cina nih..aku lupa plak tajuknye..tapi leon lai meng belakon..fuhh memang bes....hehehe...banyak lagi drama cina yang aku layan dolu-dolu...pastu kuar citer jepun la..korean la...ni aku layan balik citer-citer nih..ok la nak g tengok jualan bawah opis aku sat...
 

No comments: