Pilihan Hati

sekarang ni hati tengah berbelah bahagi nih...tengah dok survey breastpump xtahu nak beli yang mana...ikut hati bekenan madela fs, tapi harga mak aiii...mati mak nak!!!...mujurla majalah pa&ma bulan november de promotion breastpump...ni pon dekat lunatots..ikut bajet mak yang ciput ni nak amik modu tapi bila pegi tengok adik kedai tu cakap tingtong plak modu tu kadang-kadang...pastu membe aku suggest unimom allegro..hati dah bekenan then tanya adik yang jaga kedai tu cakap unimom ni xleh heavyduty..adoi..yang mana nih nak beli...baca forum kat tenet pon cakap unimom ok bes sume..tapi xleh guna heavy sangat..urmm....nak cari yang manual..daku bukanla seorang yang rajin..hehehe....dalam dilema betul sekarang...
idaman kalbu yang xdapat nak beli lagi



spectra dew 300 pon tengok macam bekenan.tapi xtahula ok ke tak.modu sebab kaler pink dan-dan tengok trus suka..hahaha...sekarang nih hati dah berkeceramuk nak memilih...bila pegi kedai nak beli trus mula hati tak keruan..kejap pegang y tu..kejap pegang yang nih..so decide balik umah duduk diam-diam dan baca forum...ke nak kene semayang istikharah jugak????ishh....susah betul nak wat pilihan nih

No comments: