no idea..

Lagi 6 hari nak sambut 2nd annivesary tapi aku xde idea langsung nak celebrate...dok pk nak holiday xlarat nak pegi jauh-jauh...ye la perut tengah memboyot..then aku plak 6 bulan dah macam 8 bulan..so pegerakkan agak terhad...xleh nak speedy la weh...ada idea x nak celebrate macamana??last year aku celebrate kat umah..aku masak n wat kek..tahun ni nak len plak..tapi non idea..ishh....nak kuar makan..tapi macam dah selalu je...adoi..pening den ni haaa...nak bagi adiah kebenda pon xtau...tunggu je la sampai tarikh sampai kot-kot tetbe ada plan ke..hehehee....

No comments: