sudah dirembat..

Okay semalam aku merapu pasal pilihan hati kan..so balik semalam..puas aku mikirin...so aku decide yer..ikut tahap kemampuan aku..so aku amik unimom allegro..xpe walaupon xboleh heavy duty tapi untuk penyusuan exclusive baby aku...aku sanggup juga...lagipon aku plan nak beli 2nd pump manual..so xpe la aku beli yang tu dulu..so kene Lunatots la kite...tapi luch aku pegi sana..mas register adik sales tu cakap oohh anniversary akak bulan nih eh..sebab bulan ni anniversary so sume produk yang de brand Lunatots akan dapt 20%..wahh...suka mak nak!!..tapi sebabkan aku plan nak beli breastpump je..so pasni aku leh beli lagi la..suka la aku pegi Lunatots..sebab tengok barang baby,barang mak baby n macam-macam la..hehehe..




aku amik yang tu tapi tambah double pump..senang..so tambahla duit rm59.90 suka aku baik bebenor adik-adik yang keje kat ctu...pasni boleh beli lagi barang kat ctu..

No comments: