8 bulan....

Dah mencecah hampir 8 bulan nih..lately makin xlarat aku rasa...ke memang aku je yang mengada lebih xtahu la...maybe sebab kebengkakan yang aku alami kot...mana x bengkak balik kampung krimas baru-baru ni hazab dok dalam kete..dah xnampak jari kaki aku rasa...bengkak xyah cakap la..dah 1 hal aku plak memang everyday akan membuang..so memandangkan umah mertua aku xde toilet yang duduk..oleh sebab itu aku dengan suka hati menyusah incik suami ajak pergi ke petronas tiap kali nak membuang..hahahaha...incik suami xleh cakap apa la..nak suh aku mencangkung..kang xpasal-pasal lain yang kuar kang...hihihi...
Hati makin berdebar-debar rasa..macam-macam perasaan ada..takut, tak sabar sume bercampur baur..harap-harap Allah permudahkan lah segala urusan nanti...lately mood agak ke laut..so malas nak update sangat..dengan keadaan diri yang xberapa nak mengizinkan..tdo malam jugak ke laut..puas memusing nak cari port yang baik..last-last tdo telentang..elok sesangatla..pastu macam nak patah pinggang aku nih..tengkuk aku plak mak aii...dah bekarat aku rasa..mandi ari-ari sental pon xjalan..adoi...harap-harap pas bersalin ilang ler sume karat-karat yang ado nih..
eh tadi cakap xde mood..tetbe leh plak telebih-lebih menaip..tiap-tiap malam aku asyik kejang kaki dengan tangan je..dugaan orang mengandung...jalan dah macam pingu aku rasa..dulu speed 5 sekarang dah speed 1 je...slow motion aku rasa dari dapur nak ke meja makan dah macam bertahun aku berjalan baru sampai..hahaha..baby dah kuat menendang..kadang-kadang skali baby kick gegar badan aku nih..hehehe...

No comments: