Set Bersalin Idaman Hati..

Dah masuk 30weeks ni aku dok pk nak amik set bersalin yang mana ntah la...Ye la orang cakap dah 7 bulan anytime leh beranak kan..tapi aku xnakla bersalin awal..n preparation tuk baby dah setel..ni tuk kat maknye ler plak kan..asyik survey je tp xtau nak pilih ynag mana..Yang ada dalam list set bersalin amway, set Nona Roguy, set jamu Mak Dara..tapi tu ler xtahu which 1 is better...dalam hati nak amway..then baca nona roguy cam suka plak..sebabnye ada pil apa kebenda namanye ntah yang melawaskan..harusla aku suka kan..pastu masa dok survey-survey terbaca plak set bersalin mak dara nih..mula hati dah goyah..memang lalang betoi aku nih...Tapi kalo tengok salasilah aku nih kene amik yang memudahkan untuk aku membuang..ye la masa dalam pantang kene sembelit mau meraung-raung aku nanti..dan aku memang tau aku akan dapat sembelit nih...sebab utama adalah xpegnen pon aku dah sedia maklum sembelit..Ishh.....susah betul nih...


yang ni ke?(google)        

NR punya ke?(google)
Ke Amway?(google)
Ohhh..tolong la aku yang tengah xtahu nak wat keputusan nih..banyak sangat pilihan hati...Sape yang de pengalaman leh ler share-share experience dengan aku yang xde experience lagi nih...

No comments: