Penantian yang mendebarkan

Fuh...dah masuk taun 2012..dengan itu lagi sebulan ler penantian aku akan berakhir...tapi mak berdebar+takut noks!!!...macam-macam terpikir..kalo duduk sorang-sorang tu mula aku akan terpikir keadaan aku bersalin nanti..macamana aku nak tau dah nak bersalin...sampai nak push pon aku leh terpikir...xsabar yes memang xsabar nak tengok buah hati aku ngan incik suami..tapi perasaan takut tetap la menebal..Aku berdoa semoga Allah permudahkan segalanya untuk aku dan baby yang bakal lahir Feb nanti...
Rupa aku hahaha..xyah la tengok..opismate aku cakap aku dah macam peguin dah..jahat betul dorang nih..pastu incik suami pon sama jugak menyokong...geram betul...hehehe...baby plak banyak duduk kekiri...kalo aku tdo mengiring ke kanan..bangun nanti jawabnye baby akan ke kiri la...xpon akan begerak-gerak..sudahnye telentang la aku tdo..dah rupa orang sakit tdo..mana x nya..susun bantal tinggi-tinggi pastu tdo dalam keadaan telentang a.k.a duduk..incik suami dok wat lawak nak sewa katil spital..hangin jugakla.
Sekarang perasaan adalah berdebar dan takut..urmm..doa-doakan la sumenyer akan selamat yer kawan-kawan..