reverse osmosis

ni story weken baru-baru nih...si budak bolat demam..tapi mamanye kene keje..so si ayah punya turn kene jaga si budak bolat..tapi petang jumaat tu bs Ilhami dah bagitau yang Ilhami dah panas skit..tapi still consider tak demam..balik jer umah aku tempek coolfever dengan bagi makan ubat demam siap-saip..ye la sedia kan payung sebelum ujan orang kata..so petang tu Ilhami still aktif mulut dok potpetpotpet..sampaikan aku dok sembang tepon ngan mak aku pon dia leh join dok potpet jugak...tapi yang aku perasan Ilhami dah bole menyulur.yer anak aku dah start menyulur..cuma bukan menyulur ke depan..tapi dok reverse..tapi mujurla ilham demam 2hari jer..pastu sekarang pantang meniarap asyik nak mereverse je kejenyer...

muka budak bolat demam

dah start menjilat sume benda

dok nak menjilat je kejenyer

harap-harap cepat ler menyulur ke depan n merangkak yer...

2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Ilhami demam nak belajar lah tu, kan sayang :)

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Mrs.Yana:a'aah nak dapat prangai baru..sekarang nih mulut potpetpotpet..kita sembang dgn incik suami pon dia cbuk jugak sembang..hehehe