Tuan Bosar yang tak berapa nak bosar..

Aritu aku p gatai tangan masuk ebay cari bamboo seat kat Ilham..sebabnye Ilham nih bukan jenis pesyen yang nak kita telentang kan dia..Ilham ni lebih suka duduk..so aku pon gatai tangan dok surveyla bamboo seat tu...survey puny survey last-last jumpa brand anbebe seat..ni kira murah lagi dari bamboo seat tu..so tangan pon gataila dok p bid ke harga..last-last cek menang weh...tak pasal-pasal melayang duit cek ..hehehe..tapi demi Ilhami mama sanggup je..hehehe..so layan gamba Ilhami duduk,pasni mama dah tak payah nak pegang ilham duduk dah yer sayang...
tengah usha mainan
yeeeeey..saya dah boleh duduk sendiri...
Bagus jugak ada seat nih..atleast time makan tu xyah la nak pegang-pegang lagi..letak je atas seat tu..Ilham pon bukan main sengih lagi..kompom prasan dah leh duduk ler tu..hehehe..anbebe seat ni besar skit dari bamboo seat..aku beli dapat skali dengan tray..yang incik suami memula tak nak bagi Ilham duduk sebab dia cakap ilham kecik lagi...padahal yang si anak bukan main hepi je bila letak dia dalam tu...tapi mama langgar perintah..letak jugak anak mama..hehehe....tapi seat nih make sure yang baby tu dah keras skit la kepala dia..bila kita bagi duduk kepala xde telentok-lentok..aku letak pon tak lama..kejap-kejap je la..sok 1st time Ilham ni travel jauh balik kampung..harap-harap anak mama tak buat perangaila duduk lama dalam kete..

2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

salam singgah,

ooh dah kuat ye Ilham tamau baring lagi.. tunggula dapat kaki pulak nanti ye mommy .

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Mrs.Yana a'aah..dari awal lagi mg xsuka baring..bila umo 4bulan bila kita main2 tarik tgn dia siap boleh angkat bdn bangun..mayb sbb byk ddk ats bouncer kot ms umo 3bulan..tu y suka duduk je.hehehe...dpt kaki abihla hiasan kt umah kene gantung..dah xleh nak letak bawah...hihihhi