Soping-soping raya

Isnin masa coti nuzul Quran aku dengan kegigihan merempit ke jalan TAR dengan bf aku...Ilhami aku tinggal kat pengasuh..ari2 umat sungguh meriah..tapi sebabkan aku naik moto so xde la stuck kat jem...memula ke jalan tar cari baju..puas memusing nan ado yang berkenan...yer sebanyak-banyak kedai yang ado..aku leh tak berkenan..so ke sogo lah kita..nak car kasut dan henbeg..masa masuk jer.waaaa sale-sale...tapi ko jangan nak mencelah dah rupe semut urung gula..aku nagn bf aku berpisah cari barang masing-masing..masa tu sale henbeg..yer aku tak reti nak memilih sebab dah banyak sangat..last-last main kaut jer..aku dah ni bile dah datang mood malas memang tak pikir dah trus zass amik jer...tapi still under kontrol la..sebab bf aku asyik la dok pesan jangan boros..yer abang saya tak boros cume saya boroi jer...hehehe...pastu pegi balik nak soping baju raya..last-last jumpe baju..tapi masa dok memilih bf aku tu bila banyak skit beads cakap bling-bling sangat..dahtu camno...pastu aku serah kat bf aku je pilih...ha amik memang kene melalui tapisan la baju aku tu kan..so dah dapat aku main amik jer..malas nak mencari sebab dah tak larat..setel baju aku..cari baju bf aku plak..masalh betul bila cari baju bf aku nih..yela orangnyer tinggi n kurus..bila amik baju saiz M suar plak tergantung...bila amik saiz L..baju plak gedabak..solution pandai plak dia outer amik baju M suar saiz L..jangan tanya aku bf aku wat camner..aku malas layan masa tu.sebab dah penat...biler dah setel balik umah..baju raya DONE baju Ilhami dah tempat kat SIL aku..

B4 pegi jalan tar aku dah menyoping kat alamanda plak..ni sume gara-gara kawan aku ler memesan barang kat bodyshop..aku pon tolong ler belikan dan skali-skali aku terbeli..yer aku meamng lomah bab menyoping nih...dari niat nak beli perfume jer trus aku sambor bodymist,perfume,showel gel,body polish n lipgloss.kan dah cakap de sale 5 item dapat la 25%..ikut ati nak sambar lagi..tapi mujur cepat-cepat sedar diri....insap kejap..bila syaitonirajim kene ikat..trus okay stop itu ajo..tabiat aku nih plak..bila dah kene promote trus ok kan aje..tu yang payah..so ni ler hasil rembatan kilat aku kat bodyshop..

kembali bersiaran....setelah mood malas ilang..

uishhh....dah lama bebenor aku tak update blog..ni sume gara-gara mood malas menyerang balik..yer bolan pose nih patutnye lebih rajin sebab syaitonirojim nan ado..tapi aku lagi malas..acemana tu???? Lagipon tak tau nak update apa..bab makan memang aku masak ari-ari..tapi lauk aku masak tu tak de la kedeboom pon..takat goreng ikan takkan nak letak jugak kat blog kan..hehehe...
Perkembangan Ilhami sekarang dah boleh menyulur ke depan..kalo b4 ni asyika la gostan ajo..sekarang dah dapat gear 1 and 2..gear 3,4,5 lom dapat lagik..sekarang kalo letak atas toto dah tak duduk diam..kompom akan kuar dari toto tu...n yang paling aku geram sebanyak mainan yang ada..tapi tetapla remote tv jugak yang menjadi pojaan hati..kalo tak remote tv henpon...bila kita amik siap protes tak puas ati nih...ishh....banyak akal sekarang nih..
Bulan pose nih bab mengepam masih berjalan seperti biasa..dan yes susu Alhamdulillah macam b4 pose jugak..tapi kan aku perasaan la..tiap kali pas aku makan serunding..pagi dalam kol 10am aku pam..susu aku leh dapat 4aun sebelah-sebelah yer..macam waahhh takjub..tapi tak tahu ler kot masa dok mengepam tu mood tengah suka ke ape ke..so pada kawan-kawan yang bf try ler tengok..mana nak tau kan..hehehee....ha kan dah kata bila mood datang panjang bebenor plak dok story..
ni masa do gostan sebelah kaki bawak rak tv

menjerit sebab dah xleh nak gostan...