kembali bersiaran....setelah mood malas ilang..

uishhh....dah lama bebenor aku tak update blog..ni sume gara-gara mood malas menyerang balik..yer bolan pose nih patutnye lebih rajin sebab syaitonirojim nan ado..tapi aku lagi malas..acemana tu???? Lagipon tak tau nak update apa..bab makan memang aku masak ari-ari..tapi lauk aku masak tu tak de la kedeboom pon..takat goreng ikan takkan nak letak jugak kat blog kan..hehehe...
Perkembangan Ilhami sekarang dah boleh menyulur ke depan..kalo b4 ni asyika la gostan ajo..sekarang dah dapat gear 1 and 2..gear 3,4,5 lom dapat lagik..sekarang kalo letak atas toto dah tak duduk diam..kompom akan kuar dari toto tu...n yang paling aku geram sebanyak mainan yang ada..tapi tetapla remote tv jugak yang menjadi pojaan hati..kalo tak remote tv henpon...bila kita amik siap protes tak puas ati nih...ishh....banyak akal sekarang nih..
Bulan pose nih bab mengepam masih berjalan seperti biasa..dan yes susu Alhamdulillah macam b4 pose jugak..tapi kan aku perasaan la..tiap kali pas aku makan serunding..pagi dalam kol 10am aku pam..susu aku leh dapat 4aun sebelah-sebelah yer..macam waahhh takjub..tapi tak tahu ler kot masa dok mengepam tu mood tengah suka ke ape ke..so pada kawan-kawan yang bf try ler tengok..mana nak tau kan..hehehee....ha kan dah kata bila mood datang panjang bebenor plak dok story..
ni masa do gostan sebelah kaki bawak rak tv

menjerit sebab dah xleh nak gostan...

No comments: