The Last Day...

Fuhhh...leganya aku rasa sebab arini last day attend kursus..ye 1 month aku attend kursus yer...dah nak muntah aku rasa...pasni sila la bagi kat orang lain plak...semalam Ilhami demam... :( sian anak mama..bs kol cakap ilhami muntah..trus aku kol incik suami suh balik cepat..memula aku dah risau..tebayangla dia jatuh ke hape ke..masa balik amik kat umah bs Ilhami tengah tido.nice je la kan tengok elok aje..bawak balik umah adoi penat eh..ngatkan sambung tido..rupanya sambung memanjat..yer ilhami dah mula meragaih sana sini..elok dok meragaih incik suami balik...huh sian ayah ilhami pulun balik cepat..tengok-tengok anak dia elok ja tak rupa orang demam...

Balik ajak pegi klinik amik ubat..wahh kemain masa jumpe doktor dok menyembang...balik umah time makan ubat punyala hazab eh...siap kene bersilat aku laki bini...hazab weh anak aku nak makan ubat...de cara senang tak nak bagi bb makan ubat..padahal baru 8 bulan..dah kenai ubat dah...adoi..ari-ari dok bersilat la aku time bagi makan ubat...

layan video ilhami dok jadi ikan bandaraya jilat katil..

video

Jiwa Kacau

Lately rasa jiwa kacau...ntahla hati rasa something missing...aku rasa rohaniah aku nih kurang...dah kalo otak memikirkan hal duniawi ajer mana tak terasa jiwa tu kosong ye dak...emmm....perlu perbanyakkan amalan supaya jiwa terasa tenang..yer aku cakap untuk diri aku sendiri supaya tidak lagha..memang aku rasa sangat-sangat kosong..macam lost tapi tak tahu apa yang lost tu...ke kurang kasih sayang????sebab incik suami keje malam..hahaha...

N3 kali ni agak merapu skit sebab tuan tanah nih jiwa kacau...so pada yang jiwa kacau cam aku nih..tak payah baca kang tak pasal-pasal trus jadi tak ketahuan plak...


Sentap...

Aku tak tahu nape nak bersentap-sentap bagai...tapi seriously aku rasa sentap...ntah apa-apa takde motip nak sentap-sentap...hisshhh..bukan gaudh pong dengan incik suami..tapi ntahla tetbe terasa diri ku kosong...cewah...maybe penat sangat kot..ye sangat-sangat memerlukan terapi holiday@shopping....

Aku rasa since deliver aku dah lama tak pergi berholiday..so aku rasa aku amat-amat memerlukan holiday dengan incik suami berserta si bambam ku Ilhami..tempat apa yang best and yang sesuai tuk bawa baby nih...emm...perlu difikirkan lagi nih...de pe-pe cadangan tak????...jap aku nak berterapi online shopping jap...see yaaa...

aku hidup lagi naaa

Salam pada sume..rasanye dekat sebulan aku tak berupdate blog kan...yer aku sangat-sangat malas untuk update..citer raya tak payah ler story eh..dah tamat pon raya nak bertemu raya aji dah pong!!...dalam masa sebulan macam-macam yang terjadi dalam kehidupan aku..ni pon aku malas nak story jugak..bior ajo ler...

Yang ni aku nak story meh sekat-sekat skit..ni story pasal Mr.Bambam aku...now dah 8month dah boleh duduk dan jugak mula dah merangaih dalam erti kata lain dah mula setat memanjat...yer anak aku ni skip merangkak..gaya je lebih macam nak merangkak..last-last menyulur jugak bila nak amik barang tak dapat-dapat...layan kan ajo gamba bambam aku nih...bab amik gambar memang teror anak aku nih..tak yah suh sengih..tala je camera kat dia kompom dah sengih

dah leh duduk yer

imam muda..