aku hidup lagi naaa

Salam pada sume..rasanye dekat sebulan aku tak berupdate blog kan...yer aku sangat-sangat malas untuk update..citer raya tak payah ler story eh..dah tamat pon raya nak bertemu raya aji dah pong!!...dalam masa sebulan macam-macam yang terjadi dalam kehidupan aku..ni pon aku malas nak story jugak..bior ajo ler...

Yang ni aku nak story meh sekat-sekat skit..ni story pasal Mr.Bambam aku...now dah 8month dah boleh duduk dan jugak mula dah merangaih dalam erti kata lain dah mula setat memanjat...yer anak aku ni skip merangkak..gaya je lebih macam nak merangkak..last-last menyulur jugak bila nak amik barang tak dapat-dapat...layan kan ajo gamba bambam aku nih...bab amik gambar memang teror anak aku nih..tak yah suh sengih..tala je camera kat dia kompom dah sengih

dah leh duduk yer

imam muda..

No comments: